Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Built in webcam not working properly, help?!


(!)

abssxhol's Avatar
abssxhol abssxhol is offline
Junior Member with 1 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jan 2012
18-Jan-2012, 11:51 AM #1
Built in webcam not working properly, help?!
Right, well I got this Toshiba laptop about 4 years ago. 6 months ago it started playing up.
When I preview the webcam, and take a picture, the picture doesn't actually take. I go to my gallery and a picture that I took AGES ago comes up instead. I don't know why! I've deleted the picture. It's not even on here anymore.
I deleted my webcam software and restored it from the recycling bin but it didn't change anything.

It's really frustrating, how can I get my webcam to take the picture that's actually in front of the camera, not one that's no longer existing!?

It's an old Toshiba satellite I believe.
Thanks.
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


Tags
toshiba, webcam

(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑