Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Diamond Mutimedia VC500 capture card help.


(!)

cewfa's Avatar
cewfa cewfa is offline
Member with 1 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2012
28-Jul-2012, 02:39 PM #1
Diamond Mutimedia VC500 capture card help.
Hello all, I have a Diamond Multimedia VC500 capture card that I am using to record gameplay footage off my Playstation 3. I am having trouble getting the capture device to record off my ps3. All I get is a blue screen on EzGrabber with no sound and no video. I have recorded before and it worked just fine, and it seemed like I took the A/V in and outs from the ps3 and hooked them directly into the female connectors on the capture device. I tried that this time to no avail. When I take the dual male AV in/outs that came with the device and connect them to the female AV in/out on the device and connect it to my cable box it works fine. I'm stumped, and was wondering if anyone could help.
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑