Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Is there a BUG on outlook exchange server when sending email via WORD?


(!)

dansta17's Avatar
dansta17 dansta17 is offline
Member with 7 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jun 2011
Experience: Intermediate
17-May-2012, 03:36 AM #1
Is there a BUG on outlook exchange server when sending email via WORD?
We have recently installed the "microsoft exchange server" and now when we open microsoft WORD and press "send as attachment" the email appears to send but just goes into the outbox and not to the recipient.

Our IT professional says this is a" known bug with the exchange server" when using word. Is this correct?

can we do anything to fix it?
Rockn's Avatar
Rockn Rockn is offline
Computer Specs
Member with 21,189 posts.
 
Join Date: Jul 2001
Location: Somalia of the North, MN
Experience: Disenfranchised American
17-May-2012, 06:21 AM #2
Why is the "IT Professional" not offering to fix it? Can you send the attachment by manually attaching it to the email? I have never had an issue. What version of Exchange?
__________________
My no line signature
a
a
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


Tags
email, outlook exchange server, word

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Forum Jump

WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑