Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Business Applications Business Applications
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

#Name? In Access 2010


(!)

gowans's Avatar
gowans gowans is offline
Member with 45 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2009
27-Jun-2012, 09:31 AM #1
#Name? In Access 2010
I currently have a form with a subform located. When i first open the form the details in the subform are correct, but when i use / navigate through the form the details in the subform suddenly disaapear and display #Name? error. What could be the cause?
OBP's Avatar
OBP OBP is offline OBP is a Trusted Advisor with special permissions.
Computer Specs
Trusted Advisor with 18,440 posts.
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
27-Jun-2012, 12:57 PM #2
The Underlying Record Source is having a problem.
Are you using a Table or a query as the record source?
What are you using as the Master/Child link between the 2 forms?
gowans's Avatar
gowans gowans is offline
Member with 45 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2009
27-Jun-2012, 04:07 PM #3
Using a query, I've managed to solve this aswell although i unsure as too whether it was the problem.

In the code i was using = "" instead of = Null
Now change to =Null
Never had this problem before and a few months ago it was working perfectly. But fingers crossed it is a permenant fix
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑