Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Hardware Hardware
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Abit Airpace WLP-01 not working!


(!)

Crikey's Avatar
Crikey Crikey is offline
Computer Specs
Junior Member with 20 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Oct 2007
Experience: Beginner
22-Sep-2008, 04:53 PM #1
Unhappy Abit Airpace WLP-01 not working!
I just recently purchased an Abit Airpace WLP-01 because I'm in need of a wireless card, and it is Compatible with Vista 64 bit (I'm using Vista Home Premium 64 bit). However, when I installed the drivers for the card using the Setup.exe included on the disc, I get this message when I load up the WiFi SoftAP software.

I've also tried installing the latest drivers from http://www.azurewave.com/product_AW-GE870_1.asp, since the model number is AW-GE870 on the plate of the wireless card. I've tried doing it in safe mode, I've used a driver cleaner and I've tried re-inserting the card, but nothing happens!

I can't imagine it being an error with my PCI-e x1 slot on my Motherboard because Vista does recognize that something is plugged in when I reboot my PC. It doesn't recognize any drivers though, even if some have been installed, as seen here.

This is the message I get when trying to uninstall the drivers that I installed previously.
http://img517.imageshack.us/img517/2479/ps0437yu3.jpg

Any help would be appreciated!
Crikey's Avatar
Crikey Crikey is offline
Computer Specs
Junior Member with 20 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Oct 2007
Experience: Beginner
23-Sep-2008, 08:58 PM #2
Bump!

Even after using the drivers from http://www.abit.com.tw/page/uk/downl...rPace%20Family , the card doesn't seem to work!
Crikey's Avatar
Crikey Crikey is offline
Computer Specs
Junior Member with 20 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Oct 2007
Experience: Beginner
24-Sep-2008, 12:56 PM #3
Bump again!
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑