Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Multimedia Multimedia
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Sony Vaio T Series webcam not working


(!)

kokc's Avatar
kokc kokc is offline
Computer Specs
Member with 1 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Aug 2012
Experience: Beginner
31-Aug-2012, 05:23 PM #1
Unhappy Sony Vaio T Series webcam not working
Hi, I've recently bought the Sony Vaio T Series Ultrabook, and when I try to use the webcam, it doesn't work. I opened the software ArcSoft Webcam Campanion 4 to see if my camera is connected, but it says "A webcam was not found or is not working properly. Please click Connect button and try again." When I click on the Connect button and it says "Camera not found. The camera is either being used by another application or is not connected. Make sure the cam is connected and working properly." I also read somewhere that I could go into setup/BIOS to enable the camera but the camera is not even listed on the components. I even tried going onto System Information and checking Problem Devices, and still nothing. Help is greatly appreciated, thank you.
x2012aib's Avatar
x2012aib x2012aib is offline
Member with 1 posts.
 
Join Date: Sep 2012
Experience: Beginner
17-Sep-2012, 04:27 PM #2
Hi! I am having the same problem as you. Have you found a solution? If you have please share! Would love to fix this as soon as possible!! Thanks
mikeross345's Avatar
mikeross345 mikeross345 is offline
Computer Specs
Member with 1 posts.
 
Join Date: Oct 2012
Experience: Beginner
12-Oct-2012, 06:21 PM #3
I'm having the same problem, went thru an entire troubleshoot, even had sony support remote access my laptop to try to solve it but no solution. Then mysteriously it worked for a couple days and now it is gone again. I swear I'm not a complete idiot either, no longer shows up in the hardware list or anything. If you've found a solution, let me know two please!
bachhoakhai's Avatar
bachhoakhai bachhoakhai is offline
Member with 1 posts.
 
Join Date: Nov 2012
18-Nov-2012, 11:22 AM #4
Try my way: Open Vaio Care > Advanced Tools > Restore and Recovery > Reinstall applications and drivers. Then, ticks all the drivers and Webcam companion, Magic visual effects and reinstalled them.

Wait a bit, restart the laptop and the webcam should re-appears.
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


Tags
built in webcam, not working, sony vaio t series

(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑