Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Site Comments & Suggestions Site Comments & Suggestions
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Drop Down Windows


(!)

poochee's Avatar
Computer Specs
Member with 110,136 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Aug 2004
Location: California
Experience: Intermediate
29-Mar-2012, 10:04 PM #1
Drop Down Windows
Wasn't sure of where to post this?

In the Announcement Forum

When I try to change the Font, Size, Color...... the drop down windows won't stay open to allow me to.

This is the only forum where this happens.

It has happened a couple of times before but eventually cleared up.
__________________
Safeguard your children, view these sites . www.FamilyWatchDog.us And http://www.fbi.gov/hq/cid/cac/registry.htm
LauraMJ's Avatar
Computer Specs
Administrator with 12,463 posts.
 
Join Date: Mar 2004
Location: Somewhere back in the Mountain
Experience: Intermediate
30-Mar-2012, 06:58 AM #2
Are you using the advanced reply or the quick reply box or starting a new thread?
Cookiegal's Avatar
Administrator & Malware Removal Specialist with 98,425 posts.
 
Join Date: Aug 2003
30-Mar-2012, 07:17 AM #3
Also, what browser are you using poochee and please note what server you're on when it occurs.
poochee's Avatar
Computer Specs
Member with 110,136 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Aug 2004
Location: California
Experience: Intermediate
30-Mar-2012, 10:38 AM #4
I use Explorer.

I tried it on both advanced and quick this morning. Neither worked.

Server 5 this morning.
Phantom010's Avatar
Computer Specs
Trusted Advisor with 32,804 posts.
 
Join Date: Mar 2009
Location: Cyberspace
Experience: Advanced
30-Mar-2012, 11:01 AM #5
You're right, Poochee. Does the same thing for me in that forum only.

Server 1 for me.
Phantom010's Avatar
Computer Specs
Trusted Advisor with 32,804 posts.
 
Join Date: Mar 2009
Location: Cyberspace
Experience: Advanced
30-Mar-2012, 11:18 AM #6
Funny thing though. It's only happening in the first thread of the forum!

Happy Birthday Penny aka Tuppence2
poochee's Avatar
Computer Specs
Member with 110,136 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Aug 2004
Location: California
Experience: Intermediate
30-Mar-2012, 11:25 AM #7
Same here! Just replied to Tech Guy thread. That would explain why it doesn't happen to me all the time.
Phantom010's Avatar
Computer Specs
Trusted Advisor with 32,804 posts.
 
Join Date: Mar 2009
Location: Cyberspace
Experience: Advanced
30-Mar-2012, 11:25 AM #8
And before you all ask, I did clear my cookies!
poochee's Avatar
Computer Specs
Member with 110,136 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Aug 2004
Location: California
Experience: Intermediate
30-Mar-2012, 11:26 AM #9
Quote:
Originally Posted by Phantom010 View Post
And before you all ask, I did clear my cookies!
s
Phantom010's Avatar
Computer Specs
Trusted Advisor with 32,804 posts.
 
Join Date: Mar 2009
Location: Cyberspace
Experience: Advanced
30-Mar-2012, 11:27 AM #10
Quote:
Originally Posted by poochee View Post
Same here! Just replied to Tech Guy thread. That would explain why it doesn't happen to me all the time.
It's not happening there for me: Tech Guy thread

Only in: Happy Birthday Penny aka Tuppence2

What a mix-up!
poochee's Avatar
Computer Specs
Member with 110,136 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Aug 2004
Location: California
Experience: Intermediate
30-Mar-2012, 11:47 AM #11
Just experimented. Same here.
Phantom010's Avatar
Computer Specs
Trusted Advisor with 32,804 posts.
 
Join Date: Mar 2009
Location: Cyberspace
Experience: Advanced
30-Mar-2012, 11:50 AM #12
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiike!
poochee's Avatar
Computer Specs
Member with 110,136 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Aug 2004
Location: California
Experience: Intermediate
30-Mar-2012, 12:05 PM #13
Just a wild thought......could it be that if a thread starts with an image that causes it?
Cookiegal's Avatar
Administrator & Malware Removal Specialist with 98,425 posts.
 
Join Date: Aug 2003
30-Mar-2012, 01:03 PM #14
I posted in Penny's thread and didn't encounter this problem. (FF and server 5).
Phantom010's Avatar
Computer Specs
Trusted Advisor with 32,804 posts.
 
Join Date: Mar 2009
Location: Cyberspace
Experience: Advanced
30-Mar-2012, 01:58 PM #15
Quote:
Originally Posted by Cookiegal View Post
I posted in Penny's thread and didn't encounter this problem. (FF and server 5).
Did you try IE?
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2