Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Site Comments & Suggestions Site Comments & Suggestions
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Tech Support Guy does not recognize my username


(!)

rosmari's Avatar
rosmari rosmari is offline
Member with 404 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 1999
Location: San Francisco, CA, USA
22-Jun-2012, 01:18 PM #1
Tech Support Guy does not recognize my username
I have 2 computers: my regular PC, and a tiny netbook that I'm using now, since I cannot access you with the PC.

I've had the same username for many years - rosmari -. Though, on this netbook, I'm still greeted "welcome rosmari" as I open your site, the PC has stopped recognizing me. I do not want to register with a new name.

I e-mailed welcome@techguy.org a few days ago about this problem, but so far have gotten no answer.

Please help!
cwwozniak's Avatar
cwwozniak   (Chuck) cwwozniak is offline cwwozniak is a Trusted Advisor with special permissions. cwwozniak has a Profile Picture
Computer Specs
Trusted Advisor with 45,316 posts.
 
Join Date: Nov 2005
Location: McHenry, IL - USA
Experience: Intermediate
22-Jun-2012, 01:50 PM #2
Are you able get to the log in page for the site from your PC and entering your "rosmari" user name and password?
LauraMJ's Avatar
LauraMJ has a Photo Album
Computer Specs
Administrator with 12,231 posts.
 
Join Date: Mar 2004
Location: Somewhere back in the Mountain
Experience: Intermediate
22-Jun-2012, 02:24 PM #3
Are you saying that your desktop will not allow you to input your username and password at all? If so, what is the error message you are receiving when you try to log in with your username and password?
Cookiegal's Avatar
Administrator & Malware Removal Specialist with 95,240 posts.
 
Join Date: Aug 2003
22-Jun-2012, 03:02 PM #4
Quote:
Originally Posted by rosmari View Post
I have 2 computers: my regular PC, and a tiny netbook that I'm using now, since I cannot access you with the PC.

I've had the same username for many years - rosmari -. Though, on this netbook, I'm still greeted "welcome rosmari" as I open your site, the PC has stopped recognizing me. I do not want to register with a new name.

I e-mailed welcome@techguy.org a few days ago about this problem, but so far have gotten no answer.

Please help!
You sent your first e-mail on June 19th, which I replied to asking for more details of the problem because you merely stated "I'm unable to log in; my username is rosmari". You did reply to that one and then I replied with a suggestion that you may be blocking the TSG cookies and to check on that, which YOU never replied to. Then a day or two later you sent a new e-mail as if we'd never had a discussion at all. I admit I didn't reply to that one because I figured it would just be ignored again.
__________________
Microsoft MVP - Consumer Security
rosmari's Avatar
rosmari rosmari is offline
Member with 404 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 1999
Location: San Francisco, CA, USA
22-Jun-2012, 04:28 PM #5
this is again from my netbook.

I get your messages on my PC, but if I click "reply", it leads me to the page asking me to register.

By the way, where do I check whether the TSG cookie is blocked?
Cookiegal's Avatar
Administrator & Malware Removal Specialist with 95,240 posts.
 
Join Date: Aug 2003
22-Jun-2012, 04:31 PM #6
Quote:
Originally Posted by rosmari View Post
this is again from my netbook.

I get your messages on my PC, but if I click "reply", it leads me to the page asking me to register.

By the way, where do I check whether the TSG cookie is blocked?
Which browser (and version) are you using?
rosmari's Avatar
rosmari rosmari is offline
Member with 404 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 1999
Location: San Francisco, CA, USA
22-Jun-2012, 04:50 PM #7
1) to cwwozniak: there is just one small field next to log-in; on the left it says usernaame and on the right it says password. I've put in my username - no luck; username + password; no luck; password

2) my PC browser is Opera 11.62; that's the only browser I use and have been using for years (netbook browser is Opera 11.51)

thanks for your help!
Cookiegal's Avatar
Administrator & Malware Removal Specialist with 95,240 posts.
 
Join Date: Aug 2003
22-Jun-2012, 06:01 PM #8
I don't know anything about Opera. Please try Internet Explorer and see if you can log in with that browser.

Last edited by Cookiegal; 23-Jun-2012 at 06:32 PM..
rosmari's Avatar
rosmari rosmari is offline
Member with 404 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 1999
Location: San Francisco, CA, USA
22-Jun-2012, 06:10 PM #9
yes, indeed - no problem with Internet Explorer.

do you have any thoughts as to why my Opera browser refuses to cooperate? By the way, I did find the cookies list, and the TSG IS checked.

It would really be a nuisance if I had to switch browser whenever I contact TSG.
Cookiegal's Avatar
Administrator & Malware Removal Specialist with 95,240 posts.
 
Join Date: Aug 2003
22-Jun-2012, 06:23 PM #10
Are you sure cookies are enabled in Opera? I had to do some research but look under Settings - Quick Preferences and see if "Enable Cookies" is checked.
rosmari's Avatar
rosmari rosmari is offline
Member with 404 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 1999
Location: San Francisco, CA, USA
23-Jun-2012, 12:41 PM #11
Though I received your message on my PC, again it directed me to Register.

Yes, all the cookies are enabled.

Perhaps I should mention that, 2 or 3 weeks ago, I had upgraded my browser to Opera 12.00 final, because I'd had problems with the default " on 11.62. I did that on instruction of someone at Opera Forum. The upgrade did not solve the problem, besides created some new difficulties, so I went to "System Restore", to restore Opera 11.62. Which it did, but evidently not perfectly.

I really would prefer not to fool around with System Restore again. Do you have any suggestion?
Phantom010's Avatar
Phantom010 has a Photo Album
Computer Specs
Trusted Advisor with 31,798 posts.
 
Join Date: Mar 2009
Location: Cyberspace
Experience: Advanced
23-Jun-2012, 12:53 PM #12
Did you try clearing your cache in Opera?

To clear all cookies and cache, go to Tools > Delete Private Data in Opera. Under Detailed Options, check the boxes next to Delete session cookies, Delete all cookies, and Delete entire cache and click the Delete button.

To clear individual cookies, go to Tools > Delete Private Data in Opera. Under Detailed Options, click Manage Cookies. Enter forums.techguy.org in the search field and click Delete.
__________________

Please read instructions and questions carefully, and reply in a timely manner... Thank you.

If your problem is solved, please click on the Mark Solved button.
rosmari's Avatar
rosmari rosmari is offline
Member with 404 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 1999
Location: San Francisco, CA, USA
23-Jun-2012, 02:34 PM #13
our instructions were very clear - thank you.

I followed them verbatim,and for good measure restarted my PC - to no avail. I do get the TSG site, but when I click log-in, there is just one little field after username and nowhere to type in my password. And of course no "welcome rosmari".

I do appreciate your efforts and your patience - thank you.
Phantom010's Avatar
Phantom010 has a Photo Album
Computer Specs
Trusted Advisor with 31,798 posts.
 
Join Date: Mar 2009
Location: Cyberspace
Experience: Advanced
23-Jun-2012, 02:45 PM #14
I don't know much about Opera, but your version of Opera might be corrupted. You could upgrade to Opera version 12.00?

Opera 12.00
dvk01's Avatar
dvk01   (Derek) dvk01 is offline dvk01 is authorized to help remove malware.
Moderator & Malware Removal Specialist with 45,148 posts.
 
Join Date: Dec 2002
Location: Loughton, Essex, UK
23-Jun-2012, 02:52 PM #15
that sounds like an opera specific problem
uninstall Opera & reboot, then install it again
it sounds like it has corrupted with the system restore
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑