Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

When I use google search I get a page full of symbols?!


(!)

Housejug's Avatar
Housejug Housejug is offline
Computer Specs
Member with 1 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Apr 2012
Experience: Intermediate
21-Apr-2012, 05:17 PM #1
Unhappy When I use google search I get a page full of symbols?!
OS Version: Microsoft Windows 7 Starter, Service Pack 1, 32 bit
Processor: Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz, x86 Family 6 Model 28 Stepping 2
Processor Count: 2
RAM: 1014 Mb
Graphics Card: Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family, 3 Mb
Hard Drives: C: Total - 137587 MB, Free - 58447 MB;
Motherboard: Dell Inc., CN0Y53
Antivirus: AVG Internet Security 2012, Updated and Enabled
I use up to date Firefox 11.0

My problem is that when I am using internet my laptop, sometimes when I Google search something a page full of symbols that look like this: ��}is�H��g���k��\�Ͷ4!�r[3�F���y,�P4�����dUa%�Z���t8D�����dfe=���۳��;g�x❰��'s�㚥
comes up

Id copy and paste the whole message but it goes on for the whole page.

It always happens when I try to watch a video on 4od but not if I try to watch videos on other websites like youtube. And I don't think anything provokes the error page it just happens at some point every couple of days and I can't use the internet for hours!

I don't think it is because I use Firefox because when I try to use Internet explorer it just doesn't work at all although it does when I use no add-ons...?

I need my internet back!
Thank you for helping
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


Tags
4od, error, firefox 11, google, symbols

(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑