Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Web & Email Web & Email
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Wireless connected,LED glowing green,But unable to access page


(!)

ramkumar123's Avatar
ramkumar123 ramkumar123 is offline
Member with 7 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2012
Experience: Intermediate
13-Jul-2012, 09:15 AM #1
Wireless connected,LED glowing green,But unable to access page
Wireless connected,LED glowing green,But unable to access Internet pages.

TELKOM N300 ADSL ROUTER ,PROBLEM OCCURRED LAST ONE WEEK.kINDLY ASSIST ON IT.
TerryNet's Avatar
Computer Specs
Moderator with 66,541 posts.
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ottawa, IL
13-Jul-2012, 09:26 AM #2
I've started your own thread for you here. Please don't post a request for help in a totally unrelated thread.

If you really have a connection and unable to access "Internet pages" you probably have a firewall blocking your browser(s).
ramkumar123's Avatar
ramkumar123 ramkumar123 is offline
Member with 7 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2012
Experience: Intermediate
13-Jul-2012, 09:34 AM #3
Sorry bra ,i mistakenly posted, can u please guide me ,how to unblock this firewall.Its really helps me lot
ramkumar123's Avatar
ramkumar123 ramkumar123 is offline
Member with 7 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2012
Experience: Intermediate
13-Jul-2012, 10:10 AM #4
Its already firewall was off,but unable to access web pages.Kindly assist on it
TerryNet's Avatar
Computer Specs
Moderator with 66,541 posts.
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ottawa, IL
13-Jul-2012, 12:04 PM #5
What firewall? Many will still block even when "off," especially if corrupted or part of a security suite whose data definitions are out of date.
ramkumar123's Avatar
ramkumar123 ramkumar123 is offline
Member with 7 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2012
Experience: Intermediate
13-Jul-2012, 04:39 PM #6
not even my lap,its not connected to all of my friends for last one week,suddenly it was happened,i suspect some settings changed,but i cant find solutions for that,how to verify all settings related to internet access.?
ramkumar123's Avatar
ramkumar123 ramkumar123 is offline
Member with 7 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2012
Experience: Intermediate
14-Jul-2012, 03:50 PM #7
HELLO ,please any one resolve my problem.i tired of calling this bloddy telkom guys.Kindly any one assise me to resolve this issues
ramkumar123's Avatar
ramkumar123 ramkumar123 is offline
Member with 7 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2012
Experience: Intermediate
16-Jul-2012, 09:51 AM #8
Hello ,in this world no one is there to help me to resolve this problems.Shame on u guys
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑