Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Solved: Can't load Facebook, other pages all work


(!)

Cat_of_Ulthar's Avatar
Cat_of_Ulthar Cat_of_Ulthar is offline
Member with 13 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2012
Experience: Beginner
17-Jul-2012, 09:40 AM #1
Solved: Can't load Facebook, other pages all work
Since for about two weeks, I've been having trouble connecting to Facebook. It would sometimes load if I opened a cached copy (though more often it wouldn't), and then it would work more or less as normal. Yesterday I cleared my cache and cookies, and since then I can't access any Facebook sites any more. One time it opened the login screen, but when I tried logging in, it hung. When I tried signing up as a different user, it didn't accept it. I have the same issue in Chrome, Firefox and IE. I just get the "waiting for www.facebook.com" message in the bottom of my screen and the circle indicating it's trying to load indefinitely, I don't get the "takes too long to respond" message.
I can access Facebook on my Kindle and on my fiancÚ's computer on the same network.

There's no Facebook in the Host file.

Pinging gives the following:

Pinging www.facebook.com [66.220.152.16] with 32 bytes of data:
Reply from 66.220.152.16: bytes=32 time=816ms TTL=243
Reply from 66.220.152.16: bytes=32 time=93ms TTL=243
Reply from 66.220.152.16: bytes=32 time=94ms TTL=243
Reply from 66.220.152.16: bytes=32 time=97ms TTL=243

Ping statistics for 66.220.152.16:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 <o% loss>,
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 93ms, Maximum = 816ms, Average = 275ms

System info:
Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows 7 Home Premium, Service Pack 1, 64 bit
Processor: AMD Phenom(tm) II X6 1055T Processor, AMD64 Family 16 Model 10 Stepping 0
Processor Count: 6
RAM: 12286 Mb
Graphics Card: ATI Radeon HD 3800 Series, 512 Mb
Hard Drives: C: Total - 476837 MB, Free - 131857 MB; E: Total - 76316 MB, Free - 17052 MB;
Motherboard: ASUSTeK Computer INC., M5A78L-M/USB3
Antivirus: McAfee Anti-Virus and Anti-Spyware, Updated and Enabled

Edit: I just got the time-out message from Google Chrome, after about five minutes (I hadn't waited that long before): Error 7 (net::ERR_TIMED_OUT): The operation timed out.
Cat_of_Ulthar's Avatar
Cat_of_Ulthar Cat_of_Ulthar is offline
Member with 13 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2012
Experience: Beginner
18-Jul-2012, 11:59 AM #2
http://forums.techguy.org/8414392-post22.html solved it! Thanks dividerman!
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑