Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Web & Email Web & Email
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Urgent!Unable to login to Hotmail!!!!!!


(!)

newkidtopc's Avatar
newkidtopc newkidtopc is offline
Member with 320 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2002
Location: India
10-Jun-2004, 11:14 AM #1
Urgent!Unable to login to Hotmail!!!!!!
Hello guys,
I havent been able to login to my Hotmail account for past several days(5-6 days).
When i try to access the Hotmail site after entering the user name and password the web page does not display anyting(blank) and its status is shown as done.
I tried clearing up the cookies and everything.
On top of it niether Outlook Express nor MSN Messenger are able to log in.
Please help.
Thanks
alexenjen's Avatar
alexenjen alexenjen is offline alexenjen has a Profile Picture
Member with 525 posts.
 
Join Date: Aug 2000
Location: Concord, CA
10-Jun-2004, 03:43 PM #2
If you're doing this at work, it could be blocked sites...
newkidtopc's Avatar
newkidtopc newkidtopc is offline
Member with 320 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2002
Location: India
10-Jun-2004, 11:21 PM #3
No alexenjen,
I am not at work.
I wasable to access the site normally using Web Browser as well as OE and MSN Messenger just a few days back.
But I dont know what happened that I am not able to log in to Hotmail now!
newkidtopc's Avatar
newkidtopc newkidtopc is offline
Member with 320 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2002
Location: India
10-Jun-2004, 11:26 PM #4
This is what the OE error message says:
This is the first error message:
Unable to poll for new messages on your HTTP server. Account: 'Hotmail (2)', Server: 'http://services.msn.com/svcs/hotmail/httpmail.asp', Protocol: HTTPMail, Port: 0, Secure(SSL): No, Socket Error: 12019, Error Number: 0x80004005
The second error message is:
Header download for the 'Inbox' folder did not complete. Account: 'Hotmail', Server: 'http://services.msn.com/svcs/hotmail/httpmail.asp', Protocol: HTTPMail, Port: 0, Secure(SSL): No, Socket Error: 12019, Error Number: 0x80004005

Please help.
alexenjen's Avatar
alexenjen alexenjen is offline alexenjen has a Profile Picture
Member with 525 posts.
 
Join Date: Aug 2000
Location: Concord, CA
11-Jun-2004, 12:16 PM #5
1. are you using a router
2. try deleting the OE account and just re-do the account

If you can logon, vie I.E., then it could be your OE or router POP 3 out-going / in-coming port settings. You have to use your ISP's recommended incoming port and the out going will be your email account. Hopefully this makes sense to you..
newkidtopc's Avatar
newkidtopc newkidtopc is offline
Member with 320 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2002
Location: India
11-Jun-2004, 12:51 PM #6
Hello alexenjen,
I am not using a router.And I also tried creating the account again but no luck.
Any more suggestions?
newkidtopc's Avatar
newkidtopc newkidtopc is offline
Member with 320 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2002
Location: India
15-Jun-2004, 10:11 AM #7
Please anyone with some more idea?
I think I found a connection with immunize using Spybot s&d.
I had immunized the system using the above s/w and when I try to visit the Hotmail site it gives an error message regarding the cookie by Ad-double click.
Then I tried to "de-immunize" the system but no luck.
Please help me.
newkidtopc's Avatar
newkidtopc newkidtopc is offline
Member with 320 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2002
Location: India
15-Jun-2004, 11:37 AM #8
Ok just one more thought.
The MSN messenger when t did not connect said that there was a problem with the connection.I think it did not detect the connection.
The problem of not being able to log on to the Hotnail account started from the day I switched to cable internet.
Can my ISP not allow connections to Hotmail server?
Is there a way to get around this?
Tech for Glory's Avatar
Tech for Glory Tech for Glory is offline   Tech for Glory has a birthday soon!
Member with 150 posts.
 
Join Date: Sep 2000
Location: Lincoln, NE, USA
Experience: Advanced
15-Jun-2004, 12:21 PM #9
Can you try a different web browser, like Opera or Mozilla?

Call your Cable Service Provider, too. They would pr'y be able to help you out as well.
newkidtopc's Avatar
newkidtopc newkidtopc is offline
Member with 320 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2002
Location: India
15-Jun-2004, 01:11 PM #10
Hello
There is a new development.
I installed Incredimail just to try one last option and it worked.It had no problems connecting to Hotmail.
I will check with OE again and let u know.
Thanks
newkidtopc's Avatar
newkidtopc newkidtopc is offline
Member with 320 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Jul 2002
Location: India
20-Jun-2004, 01:39 PM #11
Problem SOlved.
I guess there was some problem with the settings on my comp.
Now everything works fine.
Thank you for all the help.
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑