Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Web & Email Web & Email
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Outlook error!! Please Help!!


(!)

OBIER12's Avatar
OBIER12 OBIER12 is offline
Junior Member with 3 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Oct 2009
Experience: Intermediate
08-Oct-2009, 02:30 PM #1
Outlook error!! Please Help!!
When I turn on the email I get the following Error:

Microsoft Office
The add-in "C:\WINNT\system32\MFEOtlk.dll" could not be installed or loaded. This problem may be resolved by using Detect and Repair on the Help.


I have tried the Detech and Repair and reinstalling office but nothing works. Any help would be appreciated.

Thanks
etaf's Avatar
etaf   (Wayne) etaf is online now
Computer Specs
Moderator with 52,677 posts.
 
Join Date: Oct 2003
Location: Surrey, UK
08-Oct-2009, 03:25 PM #2
well, they only thing i can see related to that message is McAfee Outlook Email Scanner
Do you have McAfee on your system
OBIER12's Avatar
OBIER12 OBIER12 is offline
Junior Member with 3 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Oct 2009
Experience: Intermediate
08-Oct-2009, 03:30 PM #3
Yes we are running McAfee 8.7 VirusScan Enterprise.
etaf's Avatar
etaf   (Wayne) etaf is online now
Computer Specs
Moderator with 52,677 posts.
 
Join Date: Oct 2003
Location: Surrey, UK
08-Oct-2009, 03:32 PM #4
turn off the email scanner part of mcafee- see if that stops the error message, if so then we know the source and can see what we can do about that
OBIER12's Avatar
OBIER12 OBIER12 is offline
Junior Member with 3 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Oct 2009
Experience: Intermediate
09-Oct-2009, 10:18 AM #5
I tried the disable email scan and I still had the same error I also tried a repair of McAfee and that did not fix the issue. LOL i just can not figure this out. Any other suggestions would be great.

Thanks
etaf's Avatar
etaf   (Wayne) etaf is online now
Computer Specs
Moderator with 52,677 posts.
 
Join Date: Oct 2003
Location: Surrey, UK
09-Oct-2009, 11:35 AM #6
turn off mcafee completely - so its not running at all
we may have to disable some start up files - so
maybe we could try safemode with networking (not sure, but i think mcafee should be off) as a test

as the PC boots up - tap F8
you should get a menu
choose
safe mode with netwroking
then try outlook
__________________
Wayne
Please let us know what the final solution was to any problem posted
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑