Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Windows 7 Windows 7
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Windows Live Mail


(!)

rfhoge's Avatar
rfhoge rfhoge is offline
Computer Specs
Member with 3 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Mar 2012
Location: tulsa,OK
Experience: Beginner
27-Mar-2012, 06:32 PM #1
Windows Live Mail
I've been having problems with Windows Live Mail for the last few days. I keep getting the following message whenever I try to send and receive emails.

Unable to send or receive messages for the Att (rickhoge) account. An incorrect password was entered. The next time you send or receive messages, you'll be asked to enter your user name and password for this account.

Server Error: 0x800CCC90
Server Response: -ERR [AUTH] Incorrect username or password.
Server: 'inbound.att.net'
Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC92
Protocol: POP3
Port: 995
Secure(SSL): Yes

I've tried changing my password twice and can't get anywhere.

Any help would be appreciated.

Thanks

Rick
Lance1's Avatar
Lance1   (Lance) Lance1 is offline Lance1 has a Profile Picture
Computer Specs
Member with 5,225 posts.
 
Join Date: Aug 2003
Location: Vernon BC, Canada
27-Mar-2012, 07:28 PM #2
DoubleHelix's Avatar
Account Disabled with 24,388 posts.
 
Join Date: Dec 2004
27-Mar-2012, 10:41 PM #3
Go to AT&T's webmail site, and try to log in.
rfhoge's Avatar
rfhoge rfhoge is offline
Computer Specs
Member with 3 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Mar 2012
Location: tulsa,OK
Experience: Beginner
27-Mar-2012, 11:16 PM #4
Thanks guys,

I have tried both. The first one doesn't solve the problem. I AM able to access and send email from AT&T's website.

Do my user name and passwords have to be the same for both WLM and AT&T's ?
Lance1's Avatar
Lance1   (Lance) Lance1 is offline Lance1 has a Profile Picture
Computer Specs
Member with 5,225 posts.
 
Join Date: Aug 2003
Location: Vernon BC, Canada
28-Mar-2012, 08:05 AM #5
Quote:
Originally Posted by rfhoge View Post
Do my username and passwords have to be the same for both WLM and AT&T's ?
Yes. AT&T is your e-mail server. If you are using a different username and password on WLM then AT&T's web site then your not going to get in. They have to be the same.
rfhoge's Avatar
rfhoge rfhoge is offline
Computer Specs
Member with 3 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Mar 2012
Location: tulsa,OK
Experience: Beginner
29-Mar-2012, 10:43 PM #6
Thanks,

Well I managed to solve the problem myself....Just Changed my password back to what it was before I changed it when WLM started rejecting the original password.

Don't know what caused it to happen. This has happened once before but I never could figgure it out then....the problem just resolved itself after a few days.
__________________
Rick

http://www.hogegroup.com/

http://www.rickhoge.com/
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑