Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Windows 7 Windows 7
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Solved: From Vista to Win 7??


(!)

captainron276's Avatar
captainron276   (Ron) captainron276 is offline captainron276 has a Profile Picture
Computer Specs
Member with 3,654 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 2010
Location: TN
Experience: Intermediate
03-Jul-2012, 12:50 AM #16
OK, all installed and doing great I do have one item that I have not figured out yet, so maybe some help? My Internet icon is showing a yellow exclamation and says we are not connected to the internet; but here I am. Out of all the updates and restarts only once did it not have the exclamation showing. Any ideas?
dukevyner's Avatar
dukevyner   (Luke) dukevyner is offline
Computer Specs
Member with 787 posts.
 
Join Date: Nov 2011
Location: Pakenham, VIC, Australia
Experience: Advanced
03-Jul-2012, 01:09 AM #17
Hmm... Are you using wireless or ethernet?
captainron276's Avatar
captainron276   (Ron) captainron276 is offline captainron276 has a Profile Picture
Computer Specs
Member with 3,654 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 2010
Location: TN
Experience: Intermediate
03-Jul-2012, 01:17 AM #18
ethernet

Last edited by captainron276; 03-Jul-2012 at 01:24 AM..
captainron276's Avatar
captainron276   (Ron) captainron276 is offline captainron276 has a Profile Picture
Computer Specs
Member with 3,654 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 2010
Location: TN
Experience: Intermediate
03-Jul-2012, 01:20 AM #19
Also, everything is fine in Device Manager.
dukevyner's Avatar
dukevyner   (Luke) dukevyner is offline
Computer Specs
Member with 787 posts.
 
Join Date: Nov 2011
Location: Pakenham, VIC, Australia
Experience: Advanced
03-Jul-2012, 02:34 AM #20
Perhaps try unplugging the cable for a few moments or disconnecting in the network and sharing center... Clearly this only serves as an annoyance but I also would hate to see it
captainron276's Avatar
captainron276   (Ron) captainron276 is offline captainron276 has a Profile Picture
Computer Specs
Member with 3,654 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 2010
Location: TN
Experience: Intermediate
03-Jul-2012, 09:28 AM #21
No luck Oh well, am VERY pleased with the way my computer is running compared to Vista.
TerryNet's Avatar
Computer Specs
Moderator with 64,041 posts.
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ottawa, IL
03-Jul-2012, 09:34 AM #22
If you have a wireless adapter and it is enabled and switched on try switching it off or disabling it, as the warning may refer to the Wi-Fi instead of the ethernet.

If it is a bogus warning it is not the first time it has appeared for people. Still no idea why it displays nor how to get rid of it. Sometimes it disappears on its own.
__________________
Microsoft MVP - Windows Expert - Consumer (since July 2010)
dukevyner's Avatar
dukevyner   (Luke) dukevyner is offline
Computer Specs
Member with 787 posts.
 
Join Date: Nov 2011
Location: Pakenham, VIC, Australia
Experience: Advanced
03-Jul-2012, 09:35 AM #23
Sorry someone else may have the solution here... Good to hear that you are happy with it otherwise
captainron276's Avatar
captainron276   (Ron) captainron276 is offline captainron276 has a Profile Picture
Computer Specs
Member with 3,654 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 2010
Location: TN
Experience: Intermediate
03-Jul-2012, 12:47 PM #24
OK guys, will let you know if this clears up, otherwise time to mark this solved and enjoy my new Win7
captainron276's Avatar
captainron276   (Ron) captainron276 is offline captainron276 has a Profile Picture
Computer Specs
Member with 3,654 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 2010
Location: TN
Experience: Intermediate
11-Jul-2012, 11:52 AM #25
Just wanted to update all. After Tuesdays Window7 updates my Internet icon is now showing connected Loving Windows 7 Fast compared to Vista...
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑