Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Windows 7 Windows 7
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Can't install Chrome in win7


(!)

davef89's Avatar
davef89 davef89 is offline
Junior Member with 27 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 2004
20-Dec-2009, 09:32 AM #1
Unhappy Can't install Chrome in win7
Having serious problems installing google chrome on windows 7.

I'v been using it for months with no problem, but yesterday I tried to update it (and change to beta channel) but it wouldnt work. So I uninstalled chrome altogether, and now I literally cannot install it no matter what I do. Even if I use the "alternate" download of chrome (i.e the full installation pack), it will not get passed "initializing". I have tried it on my normal user account and on the "administrator" account (the one I had to enable on computer management).

I have tried it on my vista partition, and it installs with no problem. Im running windows 7 ultimate on 86x. So can anybody please tell me what is preventing chromes installation on windows 7??

help appreciated
zyper95's Avatar
zyper95 zyper95 is offline zyper95 has a Profile Picture
Computer Specs
Member with 881 posts.
 
Join Date: Mar 2007
Location: Philippines
Experience: More than I know
20-Dec-2009, 09:37 AM #2
what is the exact error message when installing google chrome?
davef89's Avatar
davef89 davef89 is offline
Junior Member with 27 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 2004
20-Dec-2009, 09:42 AM #3
there is no error message; it just does not proceed passed initializing. the same is true on both accounts, and with every version of chrome i have downloaded.
zyper95's Avatar
zyper95 zyper95 is offline zyper95 has a Profile Picture
Computer Specs
Member with 881 posts.
 
Join Date: Mar 2007
Location: Philippines
Experience: More than I know
20-Dec-2009, 10:17 AM #4
Try using the link below to install Google Chrome, it creates a more detailed error log during the installation process.
http://www.google.com/chrome/eula.ht...verboselogging
davef89's Avatar
davef89 davef89 is offline
Junior Member with 27 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Sep 2004
20-Dec-2009, 03:06 PM #5
zyper95: tried it, it just does exactly the same - ie doesnt get passed initializing and stays there forever. my feeling is that wherever it is trying to install chrome (which is not in program files, it installs to the hidden AppData folder) it is does not have permission or something stops it from doing so. whats your thoughts?
DaveA's Avatar
Computer Specs
Trusted Advisor with 11,272 posts.
 
Join Date: Nov 1999
Location: Renton, Washington
Experience: Advanced
20-Dec-2009, 03:16 PM #6
Have you restarted your machine since you removed the Beta channel?
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑