Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Windows Vista Windows Vista
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

on screen Volume indicator bar missing


(!)

rickvo's Avatar
rickvo rickvo is offline
Member with 137 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Dec 2002
Location: ny
31-Jan-2008, 09:06 PM #1
Red face on screen Volume indicator bar missing
Have new Dell 1520 laptop with vista. It had this really cool on screen Volume indicator bar that popped up when adjusting volume. It is not the one in the system tray it was a git larger horizontally displayed in the top left corner of the screen...very cool. It quit working and I can't find the control.. Not sure if it's a dell thing or Vista. Any ideas?

thanks!!
DarklykraD's Avatar
DarklykraD DarklykraD is offline
Member with 77 posts.
 
Join Date: Jan 2008
01-Feb-2008, 01:28 AM #2
Start - all programs - control panel - sounds and audio devices - place volume icon in the taskbar - ok
davehc's Avatar
Computer Specs
Trusted Advisor with 1,638 posts.
 
Join Date: Oct 2006
Experience: Advanced
01-Feb-2008, 01:49 AM #3
Or maybe right click the taskbar. Properties -Notification area, and make sure you have the volume control box ticked.
idar's Avatar
idar has a Photo Album
Computer Specs
Member with 20,609 posts.
 
Join Date: Jul 2006
Location: I am not of this world
Experience: yes
01-Feb-2008, 02:04 AM #4
Hi rickvo. I donn't think you ment the volume control in the task bar, did you. It sounds like something that was specific to your computer. Maybe, since it is a new computer, you should contact Dell and ask them. Sorry I don't have an answer for you.
davehc's Avatar
Computer Specs
Trusted Advisor with 1,638 posts.
 
Join Date: Oct 2006
Experience: Advanced
01-Feb-2008, 02:38 AM #5
Sorry . read your posting too quick!
A suggestion. Look in your Programs in the Start menu, and see if there is something called "Quickset" - that is the controlling program for the indicator. Also look in the Msconfig ans see if the same program is ticked to run at startup.
rickvo's Avatar
rickvo rickvo is offline
Member with 137 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Dec 2002
Location: ny
01-Feb-2008, 05:42 AM #6
Smile Solved
Found it ..It was unticked in msconfig. everything is again good. Once again you guys are great!

Last edited by rickvo; 01-Feb-2008 at 05:43 AM.. Reason: Solved
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑