Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Windows XP Windows XP
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

Solved: Outlet Express 6 problem


(!)

Noel_1939's Avatar
Noel_1939 Noel_1939 is offline
Computer Specs
Junior Member with 15 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Aug 2007
Location: Mohave Valley, AZ
Experience: Beginner
19-Aug-2007, 10:26 PM #1
Solved: Outlet Express 6 problem
I have a email in Outlet Express that won't load/open/delete. If I try to open it or delete it my Outlet Express stops working and I have to exit it via "End Program".
This started when Outlet Express locked up while receiving emails. When I rebooted I had two copies of the same email/s and other emails that where loading at the same time...then it locked up again and now three copies of the same emails.
I was able to open and or delete all emails except one, the one I can't get rid of.
Help.
Noel
ozrom1e's Avatar
Computer Specs
Member with 11,849 posts.
 
Join Date: May 2006
Experience: Advanced
19-Aug-2007, 10:41 PM #2
Welcome to TSG....

Do you have the install software for Outlet Express 6.0?

What I would do is backup all of the existing email that is in Outlet Express 6.0 and then un-install it and reboot and then re-install the program and set up all of your account info again and then import your addresses and email back in.

WHat has happened is you might have gotten some corrupted emails and they have caused outlet express to become unstable.
__________________
I still use my Osborne 01 with a 300 Baud modem all the time.

I was always taught to respect my elders, but it keeps getting harder to find one.

Heaven goes by favorites, If it didn't then your dog would get in first. Amen.
Noel_1939's Avatar
Noel_1939 Noel_1939 is offline
Computer Specs
Junior Member with 15 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Aug 2007
Location: Mohave Valley, AZ
Experience: Beginner
20-Aug-2007, 04:18 AM #3
Quote:
Originally Posted by ozrom1e
Welcome to TSG....

Do you have the install software for Outlet Express 6.0?

What I would do is backup all of the existing email that is in Outlet Express 6.0 and then un-install it and reboot and then re-install the program and set up all of your account info again and then import your addresses and email back in.

WHat has happened is you might have gotten some corrupted emails and they have caused outlet express to become unstable.
Thanks for your reply.I don't have software to reinstall Outlet Express 6.0. Don't know how to uninstall or back up the data. i.e., emails/addresses.
It doesn't appear that I have any other problems existing with Outlet Express except for the one email that will not open when I click on it and it will not delete when I click on delete. When I do click on it and try to delete it the hour glass appears and nothing else will happen and when I try to exit Outlet Express I get that window that has "End Program".
That is the only way to get out of OE. All other features of OE work.
Still open for suggestions on how to fix my problem. Maybe a reinstall of SP2?
Lance1's Avatar
Lance1   (Lance) Lance1 is offline Lance1 has a Profile Picture
Computer Specs
Member with 5,221 posts.
 
Join Date: Aug 2003
Location: Vernon BC, Canada
20-Aug-2007, 07:38 AM #4
I think that you are referring to Outlook Express and not Outlet? At any rate if you have an e-mail that will not delete in the inbox you can go to;

C:\Documents and Settings\"YOUR ACCOUNT"\Local Settings\Application Data\Identities\{THIS SECTION WILL HAVE A LOT OF NUMBERS AND LETTERS}\Microsoft\Outlook Express and delete the inbox or deleted items or wherever it is sitting. now start Outlook Express and it will recreate the file and it will be empty.

If you don't have "Show hidden Files" you'll have to do so by opening Explorer and going to Tools \ Folder Options \ View.

Attached Thumbnails
Solved: Outlet Express 6 problem-1.jpg  

Last edited by Lance1; 20-Aug-2007 at 12:54 PM..
Noel_1939's Avatar
Noel_1939 Noel_1939 is offline
Computer Specs
Junior Member with 15 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Aug 2007
Location: Mohave Valley, AZ
Experience: Beginner
20-Aug-2007, 08:14 PM #5
Red face Outlet {Outlook} Express 6 problem
Thanks Lance1. My problem is solved.
Lance1's Avatar
Lance1   (Lance) Lance1 is offline Lance1 has a Profile Picture
Computer Specs
Member with 5,221 posts.
 
Join Date: Aug 2003
Location: Vernon BC, Canada
21-Aug-2007, 07:30 AM #6
Your welcome, glad to help
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑