Advertisement

There's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer.
Login
Search

Advertisement

Windows XP Windows XP
Search Search
Search for:
Tech Support Guy > > >

FACEBOOK - Wont load/open/Login


(!)

paulb100's Avatar
Computer Specs
Member with 1,793 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Experience: Intermediate
18-Feb-2008, 03:07 PM #1
FACEBOOK - Wont load/open/Login
I dont know whats causing this but my girlfriend hasnt been able to get onto FACEBOOK for a while - so I tried and I couldnt get on,

Ive tried both accounts on the computer and no joy, I have deleted the HOST file as this caused problems before and still no joy

Sometimes we can get onto the site but cant log-in...???

I run XP Pro,
Kaspersky v6
PC Tools Firewall
Firefox and IE7
WiFi - WPA PSK 2

my sister says she can log on no problems so its not the website
waggy19's Avatar
waggy19 waggy19 is offline
Member with 204 posts.
 
Join Date: Oct 2007
Experience: Intermediate
18-Feb-2008, 03:48 PM #2
Hi there,
I assume this is constant in both firefox and IE? Has this only begun recently or have you got a new router/modem recently? What happens when you try to open the page? Does it go white and look like it may load? Then time out? It sounds like your security or firewall may be blocking the site. Have you tried resetting internet explorer settings to defaults? Also uninstall and reinstall internet explorer. Let me know how it goes
paulb100's Avatar
Computer Specs
Member with 1,793 posts.
THREAD STARTER
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Experience: Intermediate
18-Feb-2008, 04:46 PM #3
tried EVERYTHING..
in IE7 and Firefox... have disabled Firewall / Kaspersky, shutdown ALL running programs,

Every other site loads apart from that 1..... SOMETIMES the homepage loads but rarely, but when
and if it does signing in cant connect to login.facebook.com

both browsers report as if it doesnt exist

have repaired the WiFi connection... whilst Ie7 diagnosis finds no faults with connection.

It appears that the problem is related to either

A) My NETGEAR DG834G Wireless Router
B) TCP/IP setup
As Seen On

BBC, Reader's Digest, PC Magazine, Today Show, Money Magazine
WELCOME TO TECH SUPPORT GUY!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.


(clock)
THIS THREAD HAS EXPIRED.
Are you having the same problem? We have volunteers ready to answer your question, but first you'll have to join for free. Need help getting started? Check out our Welcome Guide.

Search Tech Support Guy

Find the solution to your
computer problem!




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


WELCOME
You Are Using: Server ID
Trusted Website Back to the Top ↑