Recent content by passin_by

  1. P

    Beeps at startup

    thanks Triple6, it worked for a second but now its back to the three beeps. before the emachine screen comes up there is something that reads AMI something something,. it runs to fast for me to catch it.. lol.. i'll get it just for now ;) its time to give it a break before it gets...
  2. P

    Beeps at startup

    *pokes the bassetman hello* :p I almost forgot about this place!! Oh MY... lol. How about beep, beep and beep?? neither one of the sites have that.. and thats whats going on with my back up computer.. I cant get into the setup either...
  3. P

    Regedit file path question.

    Looking in my Regedit folders I noticed there are 10 different lines that contain a ? right after the c. example of one line c? \WINDOWS\SYSTEM\RTCRES.dll I have only caught this under HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Components so far. Should...
  4. P

    Removal Of 'Mywebsearch' From Add & Remove ?

    Did you look into your C:\WINDOWS\Downloaded Program Files folder? I notice there they have installed a cab file. Right click on the files look at the properties, it should have a link where the file was d/l'd from. example...
  5. P

    clicking on a link nothing happens

    by chance are you using aol 8.0?
  6. P

    Connection works, but sites don't open!

    lol... whats sad is having a backup for your backups backup :rolleyes: so i do I understand!! :p
  7. P

    Connection works, but sites don't open!

    if you have your isp on a cd or disk reinstall that have you ran another virus scan after the first format? if so does it check your mbr for viruses lol taking the easy way out eh ? j/k
  8. P

    Removal Of 'Mywebsearch' From Add & Remove ?

    this is from the uninstall file in my folder. they have mywebseach as well as funwebproducts installed in the registry. [Uninstall] DelReg=mySrchAs.Del.Reg,DelUninstallKey [DelUninstallKey] HKLM, SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\MyWebSearchSearchAssistant...
  9. P

    "Page cannot be displayed"

    did the site load up before on your computer? is there anything specific i can get from the site for you? Accessibility BusinessGateway.ca makes every effort to meet the needs of our clients by providing a Web site that is accessible and that offers content equally in both official...
  10. P

    "Page cannot be displayed"

    On your IE right click go to properties then to the "Advanced Tab" scroll down to see if the items below have a check mark beside them check settings for SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0. also check "Show friendly URL's" If above items are checked you can try the below...
  11. P

    "Page cannot be displayed"

    See if this page lets you in. http://www.businessgateway.ca/en/hi/
  12. P

    Connection works, but sites don't open!

    Click the Start button, select Settings, then select Control Panel. Double-click the Add/Remove Programs icon, then select the Windows Setup tab. Select Communications, then click the Details button. Select Dial-up Networking, then click OK in the Communications dialog box. Click...
  13. P

    Connection works, but sites don't open!

    lol.. you are not being a pain.. that's why we are all here, to help one another :) Go to start, setting, control panel and click on Network. its all right there.. just remove the adapters and restart. then reinstall them.
  14. P

    Connection works, but sites don't open!

    check settings for SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0. Where to find them; On your IE right click go to properties then to the "Advanced Tab" scroll down and see if the above items have a check mark beside them. If not check mark yourself and hit apply then ok. If that doesn't...
Top