2 16-bit pcmcia ethernet cards in an Armada 4131T?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

fjk61011

Thread Starter
Joined
Feb 9, 2005
Messages
3
I'm trying to use 2 16-bit pcmcia ethernet cards in a Compaq Armada 4131T.

Using either card in the top slot works fine. Using both together, I get Code 10 in Device Manager.

Using either card in bottom slot on its own, I get Code 10 in Device Manager.

Belkin cards F5D5020.

Using 1 card in top slot and pcmcia modem in bottom works.

I have googled some old threads which suggest a memory conflict.

Any ideas on how to sort it?



Francis
 

fjk61011

Thread Starter
Joined
Feb 9, 2005
Messages
3
Oops!

Using Windows 98.

And that's the bottom slot of the Notebook not my bottom, which reminds me of something my father would have said!


Francis
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top