2 minutes to boot from Dell Logo

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Ives

Thread Starter
Joined
Apr 2, 2004
Messages
1
I recently upgrade from ME to XP Home. Now it takes 2 minutes to get past Dell Logo, before it gets to Windows XP start up. Didn't take nearly as long with Windows ME. Have even less programs starting at start up then before. PC is 4 yrs. old. Dell XPS T500, Pentium 3, 512 Ram. Any easy way to cure this? Thanks Ives
 

Miz

Joined
Jul 1, 2002
Messages
2,146
First thing to try is to go to Black Viper's site and use his guide to turn off all of XP's unnecessary services. Use the settings in the "Safe" column.
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
Have you gotten the M$ patchs for XP? You need to do that so you don't get the blaster worm.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top