2 PPPOE and 2 LAN Adapters Issue!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

neo_tech

Thread Starter
Joined
Apr 3, 2005
Messages
31
Hello,
my problem is more of a nuisance. the problem is that i have 2 lan connections and for logging into each of them i have to use windowsxp in-built pppoe dialer(and it works perfectly). the issue is that if both the adpaters are enabled and i dial one of them thru pppoe then it won't connect unless and until i disable the adapter which is not linked to it. meaning thereby that it connects ONLY if the correct adapter is enabled. now the nuisance being caused to me is obviuos. everytime i want to connect using a pppoe connection i have to disable one adapter and enable the correct one and when i want to use the other connection then again switch it back!
is there a way so that i can specificall hard link both pppoe connections to their respective adpaters so that they don't fall prey to adapters conflict?

PS:
my 2 lan adapters are:-

Realtek RTL8029(AS)-based Ethernet Adapter (Generic)
TE100-PCBUSR 32-Bit Cardbus PC Card
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top