2 Problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

senseneka

Thread Starter
Joined
Nov 16, 2012
Messages
1
Hi guys
here is some information about my toshiba laptop
Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows 7 Home Basic, Service Pack 1, 64 bit
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz, Intel64 Family 6 Model 42 Stepping 7
Processor Count: 4
RAM: 2979 Mb
Graphics Card: Windows Live Display Driver, 7 Mb
Hard Drives: C: Total - 152621 MB, Free - 59257 MB; D: Total - 152221 MB, Free - 125527 MB;
Motherboard: TOSHIBA, PWWHA
Antivirus: Lavasoft Ad-Aware, Updated and Enabled

i got 2 problems
first is that the function to restore computer to an earlier point in time is not working anymore
whenever i try to restore i endup with a failure message like the one shown in the link below
http://imageshack.us/photo/my-images/254/systemrestorefailure.jpg/

the second problem is that the icon of internet connection status that shows in the notification area-system tray- is always showing as if not connected even when i am perfectly connected as shown in link below
http://img692.imageshack.us/img692/8789/interneticon.jpg
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top