2131 error

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

caribiann

Thread Starter
Joined
Mar 28, 2008
Messages
10
I am able to burn from Windows music library but not itunes.... why and what do i do now?
I have Windows Vista ,of course, and that is in a Toshiba Satellite.
 

caribiann

Thread Starter
Joined
Mar 28, 2008
Messages
10
Got to the utility "SFDNWIN" and after i clicked on Download and then on the window with the 632hd300.bin that poped up it said firmware is not compatible with this driver. Could be that i did something wrong so i will go back and try again. Wondered about the "make sure it is the right administrator" coment in the instructions... I'll keep trying...maybe i missed doing something.
Ann

 

caribiann

Thread Starter
Joined
Mar 28, 2008
Messages
10
Same thing just happened again.
I also cannot get Windows mail to upload my hotmail, gmail and yahoo accounts. Remote service is what I think I am going to have to do.
Thanks Oily,
Ann

Got to the utility "SFDNWIN" and after i clicked on Download and then on the window with the 632hd300.bin that poped up it said firmware is not compatible with this driver. Could be that i did something wrong so i will go back and try again. Wondered about the "make sure it is the right administrator" coment in the instructions... I'll keep trying...maybe i missed doing something.
Ann
 
Joined
Mar 12, 2006
Messages
360
That firmware fix is only for the TSST TS-L632H model number DVD drive,so dont use it if your DVD drive is a different model.
"make sure it is the right administrator" ....you might have to right click and run it as "Administrator"
 

caribiann

Thread Starter
Joined
Mar 28, 2008
Messages
10
ok, just double checked in properties of the DVD RW drive and it has two things listed under hardware....
Toshiba MK1636sx ATA divice
and then under that it is the TSST corp CD TS-L632H so i deduct that i have the correct model?

Back to try again...
 
Joined
Mar 12, 2006
Messages
360
Yes looks like the correct one.Dont know what is stopping it working.
 
Joined
Mar 12, 2006
Messages
360
When you right click SFDNWIN3.27.13 and click on "Run as Administrator",when the window opens does it show your correct model where it says "Drive"
 

caribiann

Thread Starter
Joined
Mar 28, 2008
Messages
10
When i click on Run as Admin, what comes up is a windoqw that say open file security warning and then when i push run .....ok, i am done for the night. Do you do remote help?
When you right click SFDNWIN3.27.13 and click on "Run as Administrator",when the window opens does it show your correct model where it says "Drive"
 
Joined
Mar 12, 2006
Messages
360
Sorry you couldn't get it sorted.Hope things go better tomorrow....
 
Joined
Mar 12, 2006
Messages
360
If you go to Control Panel and User Accounts your account should show up with Administrator under your name.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top