3 computers 1 connecting to net twice ?? ie 4 connecting out ?? Help ? plz

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

redfire

Thread Starter
Joined
Aug 13, 2004
Messages
83
Hi i am wondering if anyone can help me I have 3 computers running 2 of which are on Lan mine being thje one that connects direct to the internet.For some unknown reason one of the computers is connecting via lan at 100mbps then another set of tele screens comes up at the same time saying connected at 7.7mbps( which looks like a direct connection to net using my connection for f2s ) when runnigng our server for games on this comp it shows on the other comp thats its on twice??? but not on mine i have looked thru all the internet connection settings but cannot see where the fault might be.Can anyone help in theory i am thinking this will cause lag on our line for game playing for others when they join as the server is in fact running out both lines at the same time from the same computer .If anyone could help I will be most grateful

Windows xp Professional
Intel
Celeron 2.80GHz
760mb Ram
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top