1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

32 bit mode

Discussion in 'Earlier Versions of Windows' started by urs, Jan 23, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. urs

    urs Thread Starter

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    147
    hello
    i have Intel(R)82810 Graphics controller
    in colors dropdown i am not getting 32bit mode
    is it normal or there is something fishy abt it
     
  2. NotRite²

    NotRite²

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    507
    If you have the cd for your graphics card...........put it in cd drive and reload, or finish loading the drivers. If you just have a restore cds, put in the one with drivers on it and browse for your graphics drivers there. I think that you just have not loaded all the drivers. Common.

    Good Luck
     
  3. urs

    urs Thread Starter

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    147
    i downloaded this driver update from Intel site
    now i even reinstalled the driver but still i am not getting 32 bit
    any other help
     
  4. ph_kid03

    ph_kid03

    Joined:
    Dec 15, 2003
    Messages:
    1
  5. flavallee

    flavallee Trusted Advisor

    Joined:
    May 12, 2002
    Messages:
    80,102
    First Name:
    Frank
    Urs:

    16-bit high color is all you really need.
     
  6. cowboy544

    cowboy544

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    2
    I also have the 82810 and I will never be able to get 32 bit color mode. this graphics controller does not support them. I am sorry friend but we have to upgrade
     
  7. cowboy544

    cowboy544

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    2
    I found this on the intel website if you want to check it out. just search for the 82810 and 32 bit and it will tell you which ones do and which do not
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/114885

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice