1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved 400 Bad Request The plain HTTP request was sent to HTTPS por

Discussion in 'Web & Email' started by PeriwinkleStar, Nov 30, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PeriwinkleStar

    PeriwinkleStar Thread Starter

    Joined:
    Nov 30, 2017
    Messages:
    2
    I just updated my laptop's Norton antivirus. I use Firefox. Since then, when I sign on to AOL the first part goes fine, but when I try to access my emails, it shows 400 Bad request. The plain HTTP request was sent to HTTPS port. I urgently need to respond to some emails but don't know what's gone wrong. Can you please help? In simple terms......... Thank you very much
     
  2. PeriwinkleStar

    PeriwinkleStar Thread Starter

    Joined:
    Nov 30, 2017
    Messages:
    2
    It's ok! It came right all by itself, after I rebooted a second time. Whew!
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1200374

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice