1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

60 day trial membership to .Mac

Discussion in 'Apple Mac' started by Nameisnobody, Oct 13, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Nameisnobody

    Nameisnobody Thread Starter

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    155
    Concerning that 60 day trial that came initially with my new Mac, is it possibl to renew it after 60 days?
    I've read somewhere that I can do that, or have I mistakely read it wrong?
     
  2. Yankee Rose

    Yankee Rose

    Joined:
    Jul 14, 1999
    Messages:
    1,861
    Hi there.

    Do you mean extend it as a "trial" for 60 more days? I suppose you could do that but you would have to start fresh with a new user account. I have not heard of a way to continue for longer than 60 days on a trial basis.

    After 60 days, you can become a member for a year for $99.

    Hope that helps. :)
     
  3. Nameisnobody

    Nameisnobody Thread Starter

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    155
    Ah thanks Yankee Rose.

    By the way, how can you open up a new user account?
     
  4. Yankee Rose

    Yankee Rose

    Joined:
    Jul 14, 1999
    Messages:
    1,861
    Hi again.

    If you go to http://www.apple.com/dotmac/ you will see a circular link to their "Free Trial" and one to "Join Now". It is very straightforward to get their free trial/create an account.

    If you are currently a member through their free trial, all you have to do is login and at the top left of the page you'll see your account information and a "Join Now" link.

    Hope that helps! :)
     
  5. Nameisnobody

    Nameisnobody Thread Starter

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    155
    Ah, I'll try that.
    Thanks Yankee Rose.
     
  6. Nameisnobody

    Nameisnobody Thread Starter

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    155
    Which comes to mind, what time of internet providers do you, Mac players use on your computers?
    Do you use dial up? cable? etc.
     
  7. Yankee Rose

    Yankee Rose

    Joined:
    Jul 14, 1999
    Messages:
    1,861
    I assume you mean what type of internet provider? ;)

    I use satellite myself. Works flawlessly.
     
  8. Nameisnobody

    Nameisnobody Thread Starter

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    155
    How much is satellite? I,seriously, am annoyed with dial up. im looking around for a suitable and cheap internet cable provider or maybe DSL is sounding good.
     
  9. Yankee Rose

    Yankee Rose

    Joined:
    Jul 14, 1999
    Messages:
    1,861
    I use WildBlue - http://www.wildblue.com

    It's not cheap, unfortunately. $300 setup/hardware install and then $79 a month for the fastest plan.
     
  10. michael_jii

    michael_jii

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Messages:
    1,071
    I'm using ADSL here in malaysia... it's terrible!

    SOOOO SLOOOOOW :(

    but yeah, no more deviation from topic i promise :)
     
  11. Nameisnobody

    Nameisnobody Thread Starter

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    155
    I was wondering if i do this, can I just rely on it for internet sevice, or do I have to go out a get (in Canada) Bell or Rogers to provide me internet service?
     
  12. Nameisnobody

    Nameisnobody Thread Starter

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    155
    Also, what exactly is giving me this connection to the internet?
    I read that this 60 Day Trial is not an internet service providerbut something else.
     
  13. kayote

    kayote

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    37
    I'm confused. You mentioned earlier in this thread you have dial-up. I would assume that is giving you your internet connection right now?
     
  14. Nameisnobody

    Nameisnobody Thread Starter

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    155
    Oh I see, I apologize for the misinterpretation it has caused you, i meant that my Windows PC uses Dial up, while my Mac has nothing on it.
     
  15. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/509132