'A:\' Drive Problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Ravi

Thread Starter
Joined
Aug 15, 1999
Messages
42
This may be such a simple problem but I need help. I recently installed a cd burner which is ok and i have no problems but now the light on my 'A:\' Drive does not come off and it doesn't work. If I try to use it says 'the device is not ready'. I not sure if I knocked something out. THere were two things connected to it and I know one was the power. I took them both out for some reason I can't remember but I put them back the way I thought it was. Now it doesn't work. Can any offer some advice on what could be wrong. Is there something else that was suppose to be attached or did I put those other 2 things in backwards. Please help
 
Joined
Jul 5, 2001
Messages
305
usually when a floppy drive light stays on and you removed the cable for some reason

try turning the cable around that is connected to the floppy
(the one that goes to the motherboard)

that should solve your problem
 
Joined
Jul 5, 2001
Messages
305
im sorry i read my email to you and it sounds confusing

unplug the long cable that is connected to the back of the floppy and flip it around and plug it back in

that should solve it
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top