A few issues, blue screens and peripherals disconnect

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rrooyy1

Thread Starter
Joined
Jun 28, 2019
Messages
3
I've had these issues for a while now and I've been trying to solve it. First of all, here's my specs:


Alright, so into the issues:
Bluesceens - The errors that show up are Critical_Process_Died and Memory_Management
Keyboard and Mouse randomly stop responding, sometimes hear the windows disconnect sound, sometimes don't.

I can't remember any other error code for the bluescreens, but it's worth noting that some games that I play cause the keyboard and mouse to disconnect randomly, and it also just happens on the desktop etc. The strange thing is, few games, like CS:GO there will never be a keyboard or mouse issue. However, with CS there is a chance I will bluescreen. It's really strange. The bluescreens and mouse / keyboard disconnects seem very random.

Sometimes a bluescreen can be caused by graphically intense games, like Anthem. With Anthem, I would often bluescreen during the game. No mouse / keyboard disconnects though.

Please help me fix this issue, I'm really sick of it.

I've tried:
Windows Memory Diagnostic - No errors.
Turning off "Allow Windows to turn off this Device to save power"
 

Cookiegal

Karen
Administrator
Malware Specialist Coordinator
Joined
Aug 27, 2003
Messages
117,058
Why are you using the Enterprise version of Windows 10? Is this a business computer?
 

Cookiegal

Karen
Administrator
Malware Specialist Coordinator
Joined
Aug 27, 2003
Messages
117,058
Please open an Elevated Command Prompt window (on the Start screen, type "Command" - a Command Prompt icon will appear, right-click on it and select Run as Administrator) then at the prompt, type the following (be sure to include the spaces):

Licensingdiag.exe -report %userprofile%\desktop\report.txt -log %userprofile%\desktop\repfiles.cab

After running the command, two files will appear on your desktop, report.txt and repfiles.cab. Please open the report.txt file in Notepad and copy and paste the contents here. The repfiles.cab is only a backup file and can be ignored for the time being.
 

rrooyy1

Thread Starter
Joined
Jun 28, 2019
Messages
3
Please open an Elevated Command Prompt window (on the Start screen, type "Command" - a Command Prompt icon will appear, right-click on it and select Run as Administrator) then at the prompt, type the following (be sure to include the spaces):

Licensingdiag.exe -report %userprofile%\desktop\report.txt -log %userprofile%\desktop\repfiles.cab

After running the command, two files will appear on your desktop, report.txt and repfiles.cab. Please open the report.txt file in Notepad and copy and paste the contents here. The repfiles.cab is only a backup file and can be ignored for the time being.
<DiagReport>
<LicensingData>
<ToolVersion>10.0.17134.1</ToolVersion>
<LicensingStatus>SL_LICENSING_STATUS_LICENSED</LicensingStatus>
<LicensingStatusReason>0x4004F040</LicensingStatusReason>
<LocalGenuineState>SL_GEN_STATE_IS_GENUINE</LocalGenuineState>
<LocalGenuineResultP>1</LocalGenuineResultP>
<LastOnlineGenuineResult></LastOnlineGenuineResult>
<GraceTimeMinutes>255196</GraceTimeMinutes>
<TotalGraceDays>0</TotalGraceDays>
<ValidityExpiration></ValidityExpiration>
<ActivePartialProductKey>2YT43</ActivePartialProductKey>
<ActiveProductKeyPid2>00329-00000-00003-AA043</ActiveProductKeyPid2>
<OSVersion>10.0.17134.2.00010100.0.0.004</OSVersion>
<ProductName>Windows 10 Enterprise</ProductName>
<ProcessorArchitecture>x64</ProcessorArchitecture>
<EditionId>Enterprise</EditionId>
<BuildLab>17134.rs4_release.180410-1804</BuildLab>
<TimeZone>GMT Standard Time(GMT+01:00)</TimeZone>
<ActiveSkuId>73111121-5638-40f6-bc11-f1d7b0d64300</ActiveSkuId>
<ActiveSkuDescription>Windows(R) Operating System, VOLUME_KMSCLIENT channel</ActiveSkuDescription>
<ProductUniquenessGroups>55c92734-d682-4d71-983e-d6ec3f16059f</ProductUniquenessGroups>
<ActiveProductKeyPKeyId>d1c5fcfc-a4e7-f40f-fa49-fe1b4b01a8c5</ActiveProductKeyPKeyId>
<ActiveProductKeyPidEx>03612-03290-000-000003-03-2057-17134.0000-3622018</ActiveProductKeyPidEx>
<ActiveProductKeyChannel>Volume:GVLK</ActiveProductKeyChannel>
<ActiveVolumeCustomerPid>05426-00206-271-629745-03-1033-9200.0000-0372018</ActiveVolumeCustomerPid>
<OfflineInstallationId>159474123203066104524245207500347740150813510659092533930328085</OfflineInstallationId>
<DomainJoined>false</DomainJoined>
<ComputerSid>S-1-5-21-348911935-407116436-2585598616</ComputerSid>
<ProductLCID>1033</ProductLCID>
<UserLCID>2057</UserLCID>
<SystemLCID>1033</SystemLCID>
<CodeSigning>SIGNED_INFO_PRS_SIGNED</CodeSigning>
<ServiceAvailable>true</ServiceAvailable>
<OemMarkerVersion></OemMarkerVersion>
<OemId></OemId>
<OemTableId></OemTableId>
<OA3ProductKey>0xC004F057</OA3ProductKey>
<Manufacturer>Gigabyte Technology Co., Ltd.</Manufacturer>
<Model>Z87-D3HP</Model>
<InstallDate>20180524175412.000000+060</InstallDate>
</LicensingData>
<HealthCheck>
<Result>PASS</Result>
<TamperedItems></TamperedItems>
</HealthCheck>
<GenuineAuthz>
<ServerProps>&lt;?xml version=&quot;1.0&quot; encoding=&quot;utf-8&quot;?&gt;&lt;genuineAuthorization xmlns=&quot;http://www.microsoft.com/DRM/SL/GenuineAuthorization/1.0&quot;&gt;&lt;version&gt;1.0&lt;/version&gt;&lt;genuineProperties origin=&quot;sppclient&quot;&gt;&lt;properties&gt;OA3xOriginalProductId=;OA3xOriginalProductKey=;SessionId=LicensingDiag;TimeStampClient=2019-06-29T19:12:19Z&lt;/properties&gt;&lt;signatures&gt;&lt;signature name=&quot;clientLockboxKey&quot; method=&quot;rsa-sha256&quot;&gt;UQgPKC8m+udRiLjCeqV0lG+0LA12Cwc+0KEeFDOZCQt1SypMu8paK3LDFZOTFRcW/tHAWXzgEpTUbxoqlKZoobbwsUHlfWDcmSFRq+i5mAb/7Wb7Xq0GVvWwqCNR5NlSYQu3uCLCLR/La1GvZt0hgfgwFP21XX6LFlGIXSCYLFM=&lt;/signature&gt;&lt;/signatures&gt;&lt;/genuineProperties&gt;&lt;/genuineAuthorization&gt;</ServerProps>
</GenuineAuthz>
</DiagReport>
 

Cookiegal

Karen
Administrator
Malware Specialist Coordinator
Joined
Aug 27, 2003
Messages
117,058
It's what I thought. The license in use is a Volume KMS Client one that is not for personal use. It's a violation of the licensing agreement therefore the system is not genuine for its current use. It could be some of the issues are due to it being in reduced functionality mode since it can't activate on the server as it's required to do.

Since it's not valid we cannot assist unless you purchase a valid Windows license for a different version of Windows 10 and reinstall the operating system.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top