A Networking/Upgrade Issue

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Peter_Aaron

Thread Starter
Joined
Dec 7, 2011
Messages
1
So I just recently upgraded my x86 Win7 OS to the 64 bit. In doing the update I renamed the computer from "Peter-PC" to "Livingroom-PC". I still have all my old files under the "Windows.old" file system but my issue has come up with the Networking system. I have my network set up to stream the content on my computer to my television, but now my Libraries all show as empty through Windows Media Player. I've tried to move the files over to the Library directly instead of keeping them in Windows.old and just including them in the library but it doesn't seem to make a difference. The same thing goes for the music folder, videos folder and photos folder. Documents hasn't had any issue being shared over the network, so it's just media.

I've tried renaming the computer to the old network name of "Peter-PC" and nothing has changed. Any ideas would be much appreciated, not positive as to what specifically went awry on this.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top