Abit KT7-A **HELP ME PLEASE**

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

powerdan

Thread Starter
Joined
Dec 4, 2001
Messages
1
i'm running an abit kt7a motherboard w' a duron 650. i upgrade all the time. all of a sudden, it won't boot up. it freezes during the memory check. i took it completely apart and put together again and it still doesn't work... help me please!
 
Joined
Nov 7, 1999
Messages
4,504
Well if you have changed nothing( and I mean nothing! ) You may want to check the power supply, then I would check to see if the CPU cooling fan is working, if so I would try removing all components except the CPU( and cooling fan ), RAM and video card from the motherboard and see if it boots then, if not I would think you could have one or more bad parts.
 
Joined
Dec 2, 1999
Messages
12,041
This would probably be a good place for you to take a look if you already haven't
http://www.viahardware.com/faq/kt7/kt7faq.htm

Are you overclocking???
Cooling fans all working???

You can always try holding down the insert key while powering up, should reset the processor to defaults if something messed up your processor settings.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top