"about:blank" problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Tommyman78

Thread Starter
Joined
Sep 11, 2003
Messages
29
Whenever I load up the HOME PAGE, I get about:blank, and it is like a search engine thing.

Can someone please help me, it will not let me change it to anything else...

Here is my LOG..

Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 6:48:29 PM, on 4/17/04
Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG6\AVGSERV9.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
C:\WINDOWS\SYSTEM\HIDSERV.EXE
C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE
C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG6\AVGCC32.EXE
C:\PROGRAM FILES\LOGITECH\ITOUCH\ITOUCH.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\DCFSSVC.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\STIMON.EXE
C:\WINDOWS\TASKMON.EXE
C:\WINDOWS\LOADQM.EXE
C:\WINDOWS\RUNDLL32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\DDHELP.EXE
C:\PROGRAM FILES\INTERNET EXPLORER\IEXPLORE.EXE
C:\WINDOWS\DESKTOP\MY BRIEFCASE\HIJACKTHIS.EXE

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = res://C:\WINDOWS\SYSTEM\BPGOHB.DLL/sp.html (obfuscated)
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = res://C:\WINDOWS\SYSTEM\BPGOHB.DLL/sp.html (obfuscated)
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = res://C:\WINDOWS\SYSTEM\BPGOHB.DLL/sp.html (obfuscated)
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = res://C:\WINDOWS\SYSTEM\BPGOHB.DLL/sp.html (obfuscated)
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = res://C:\WINDOWS\SYSTEM\BPGOHB.DLL/sp.html (obfuscated)
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = res://C:\WINDOWS\SYSTEM\BPGOHB.DLL/sp.html (obfuscated)
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,HomeOldSP = about:blank
N3 - Netscape 7: user_pref("browser.startup.homepage", "http://home.netscape.com/"); (C:\WINDOWS\Application Data\Mozilla\Profiles\default\mnqkn1lp.slt\prefs.js)
N3 - Netscape 7: user_pref("browser.search.defaultengine", "http://www.google.com/"); (C:\WINDOWS\Application Data\Mozilla\Profiles\default\mnqkn1lp.slt\prefs.js)
O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\PROGRAM FILES\ADOBE\ACROBAT 6.0\READER\ACTIVEX\ACROIEHELPER.DLL
O2 - BHO: (no name) - {8EF84F22-909E-11D8-8CED-000CD8859673} - C:\WINDOWS\SYSTEM\BPGOHB.DLL
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX
O4 - HKLM\..\Run: [ScanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun
O4 - HKLM\..\Run: [SystemTray] SysTray.Exe
O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [AVG_CC] C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG6\avgcc32.exe /startup
O4 - HKLM\..\Run: [zBrowser Launcher] C:\Program Files\Logitech\iTouch\iTouch.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Dcfssvc] C:\WINDOWS\System32\Drivers\dcfssvc.exe
O4 - HKLM\..\Run: [StillImageMonitor] C:\WINDOWS\SYSTEM\STIMON.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\WINDOWS\SYSTEM\QTTASK.EXE" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [LoadQM] loadqm.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - HKLM\..\RunServices: [Avgserv9.exe] C:\PROGRA~1\GRISOFT\AVG6\Avgserv9.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [Hidserv] Hidserv.exe run
O8 - Extra context menu item: &Add animation to IncrediMail Style Box - C:\PROGRA~1\INCRED~1\bin\resources\WebMenuImg.htm
O9 - Extra button: Messenger (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Yahoo! Messenger (HKLM)
O9 - Extra button: AIM (HKLM)
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
O16 - DPF: {9F1C11AA-197B-4942-BA54-47A8489BB47F} (Update Class) - http://v4.windowsupdate.microsoft.com/CAB/x86/ansi/iuctl.CAB?38006.512962963
O16 - DPF: {30528230-99F7-4BB4-88D8-FA1D4F56A2AB} (YInstStarter Class) - http://download.yahoo.com/dl/installs/yinst0309.cab
O16 - DPF: {166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000} (Shockwave ActiveX Control) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/director/sw.cab
O16 - DPF: {02BF25D5-8C17-4B23-BC80-D3488ABDDC6B} (QuickTime Object) - http://www.apple.com/qtactivex/qtplugin.cab
O16 - DPF: {CC05BC12-2AA2-4AC7-AC81-0E40F83B1ADF} (Live365Player Class) - http://www.live365.com/players/play365.cab
O16 - DPF: {F00F4763-7355-4725-82F7-0DA94A256D46} (IMDownloader Class) - http://www2.incredimail.com/contents/setup/downloader/imloader.cab
 

Tommyman78

Thread Starter
Joined
Sep 11, 2003
Messages
29
I downloaded CWShredder! Thank GOD!! :) Im saving that thing to a floppy!!!
w00t!!
 

mjack547

Malware Specialist
Joined
Sep 1, 2003
Messages
3,181
Tommyman78

Post a new hijackthis log so we can see what is left to take of your machine
 

Tommyman78

Thread Starter
Joined
Sep 11, 2003
Messages
29
Turns out, After a few hours... It came back..

Maybe there is something still in my computer..

Here:

Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 9:05:33 AM, on 4/18/04
Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG6\AVGSERV9.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
C:\WINDOWS\SYSTEM\HIDSERV.EXE
C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE
C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG6\AVGCC32.EXE
C:\PROGRAM FILES\LOGITECH\ITOUCH\ITOUCH.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\DCFSSVC.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\STIMON.EXE
C:\WINDOWS\TASKMON.EXE
C:\WINDOWS\LOADQM.EXE
C:\WINDOWS\RUNDLL32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\DDHELP.EXE
C:\WINDOWS\DESKTOP\MY BRIEFCASE\HIJACKTHIS.EXE

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,HomeOldSP = about:blank
N3 - Netscape 7: user_pref("browser.startup.homepage", "http://home.netscape.com/"); (C:\WINDOWS\Application Data\Mozilla\Profiles\default\mnqkn1lp.slt\prefs.js)
N3 - Netscape 7: user_pref("browser.search.defaultengine", "http://www.google.com/"); (C:\WINDOWS\Application Data\Mozilla\Profiles\default\mnqkn1lp.slt\prefs.js)
O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\PROGRAM FILES\ADOBE\ACROBAT 6.0\READER\ACTIVEX\ACROIEHELPER.DLL
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX
O4 - HKLM\..\Run: [ScanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun
O4 - HKLM\..\Run: [SystemTray] SysTray.Exe
O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [AVG_CC] C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG6\avgcc32.exe /startup
O4 - HKLM\..\Run: [zBrowser Launcher] C:\Program Files\Logitech\iTouch\iTouch.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Dcfssvc] C:\WINDOWS\System32\Drivers\dcfssvc.exe
O4 - HKLM\..\Run: [StillImageMonitor] C:\WINDOWS\SYSTEM\STIMON.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LoadQM] loadqm.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - HKLM\..\RunServices: [Avgserv9.exe] C:\PROGRA~1\GRISOFT\AVG6\Avgserv9.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [Hidserv] Hidserv.exe run
O8 - Extra context menu item: &Add animation to IncrediMail Style Box - C:\PROGRA~1\INCRED~1\bin\resources\WebMenuImg.htm
O9 - Extra button: Messenger (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Yahoo! Messenger (HKLM)
O9 - Extra button: AIM (HKLM)
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
O16 - DPF: {9F1C11AA-197B-4942-BA54-47A8489BB47F} (Update Class) - http://v4.windowsupdate.microsoft.com/CAB/x86/ansi/iuctl.CAB?38006.512962963
O16 - DPF: {30528230-99F7-4BB4-88D8-FA1D4F56A2AB} (YInstStarter Class) - http://download.yahoo.com/dl/installs/yinst0309.cab
O16 - DPF: {166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000} (Shockwave ActiveX Control) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/director/sw.cab
O16 - DPF: {02BF25D5-8C17-4B23-BC80-D3488ABDDC6B} (QuickTime Object) - http://www.apple.com/qtactivex/qtplugin.cab
O16 - DPF: {CC05BC12-2AA2-4AC7-AC81-0E40F83B1ADF} (Live365Player Class) - http://www.live365.com/players/play365.cab
O16 - DPF: {F00F4763-7355-4725-82F7-0DA94A256D46} (IMDownloader Class) - http://www2.incredimail.com/contents/setup/downloader/imloader.cab
 

Tommyman78

Thread Starter
Joined
Sep 11, 2003
Messages
29
I tried to load CWShredder again, and this time, I made sure EVERY window was closed.. Clicked Fix, and it worked.. I launched Internet Explorer, and it came up perfect, NO SEARCH or anthing, just blank! :) So then, I changed it to my normal HomePage, (No Problem) Closed off Internet Explorer.. Relaunched.. PERFECT, It came up as my HomePage! YAY! :D
I even shutdown, and started back up.. STILL PERFECT!!

But yesterday, I think I did the same thing, and it came back, after a few hours..

I DO NOT KNOW if it will come back this time.. But it is gone for now.. Maybe forever? .... I HOPE

Please check above for my HijackThis File!

It is the same as the one when I tried to get rid of it just now.. I DOUBLE CHECKED..

If you want, I can post a brand new LOG, but the one above should be the exact same log...
 

mjack547

Malware Specialist
Joined
Sep 1, 2003
Messages
3,181
Run hijackthis and fix this. Be sure all windows are closed except for hijackthis

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,HomeOldSP = about:blank


Reboot and see how all is going
 

Tommyman78

Thread Starter
Joined
Sep 11, 2003
Messages
29
Here: I did the same thing to get rid of the spyware, but make sure there is nothing bad still in my computer..

I dont know how it installed again! It does it around 10:00 or so for some reason..

Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 11:04:26 PM, on 4/18/04
Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG6\AVGSERV9.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\HIDSERV.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE
C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG6\AVGCC32.EXE
C:\PROGRAM FILES\LOGITECH\ITOUCH\ITOUCH.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\DCFSSVC.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\STIMON.EXE
C:\WINDOWS\TASKMON.EXE
C:\WINDOWS\LOADQM.EXE
C:\WINDOWS\RUNDLL32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\DDHELP.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SPOOL32.EXE
C:\WINDOWS\DESKTOP\MY BRIEFCASE\HIJACKTHIS.EXE

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.mchsi.com/milton
N3 - Netscape 7: user_pref("browser.startup.homepage", "http://home.netscape.com/"); (C:\WINDOWS\Application Data\Mozilla\Profiles\default\mnqkn1lp.slt\prefs.js)
N3 - Netscape 7: user_pref("browser.search.defaultengine", "http://www.google.com/"); (C:\WINDOWS\Application Data\Mozilla\Profiles\default\mnqkn1lp.slt\prefs.js)
O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\PROGRAM FILES\ADOBE\ACROBAT 6.0\READER\ACTIVEX\ACROIEHELPER.DLL
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX
O4 - HKLM\..\Run: [ScanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun
O4 - HKLM\..\Run: [SystemTray] SysTray.Exe
O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [AVG_CC] C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG6\avgcc32.exe /startup
O4 - HKLM\..\Run: [zBrowser Launcher] C:\Program Files\Logitech\iTouch\iTouch.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Dcfssvc] C:\WINDOWS\System32\Drivers\dcfssvc.exe
O4 - HKLM\..\Run: [StillImageMonitor] C:\WINDOWS\SYSTEM\STIMON.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LoadQM] loadqm.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - HKLM\..\RunServices: [Avgserv9.exe] C:\PROGRA~1\GRISOFT\AVG6\Avgserv9.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [Hidserv] Hidserv.exe run
O8 - Extra context menu item: &Add animation to IncrediMail Style Box - C:\PROGRA~1\INCRED~1\bin\resources\WebMenuImg.htm
O9 - Extra button: Messenger (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Yahoo! Messenger (HKLM)
O9 - Extra button: AIM (HKLM)
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
O16 - DPF: {9F1C11AA-197B-4942-BA54-47A8489BB47F} (Update Class) - http://v4.windowsupdate.microsoft.com/CAB/x86/ansi/iuctl.CAB?38006.512962963
O16 - DPF: {30528230-99F7-4BB4-88D8-FA1D4F56A2AB} (YInstStarter Class) - http://download.yahoo.com/dl/installs/yinst0309.cab
O16 - DPF: {166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000} (Shockwave ActiveX Control) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/director/sw.cab
O16 - DPF: {02BF25D5-8C17-4B23-BC80-D3488ABDDC6B} (QuickTime Object) - http://www.apple.com/qtactivex/qtplugin.cab
O16 - DPF: {CC05BC12-2AA2-4AC7-AC81-0E40F83B1ADF} (Live365Player Class) - http://www.live365.com/players/play365.cab
O16 - DPF: {F00F4763-7355-4725-82F7-0DA94A256D46} (IMDownloader Class) - http://www2.incredimail.com/contents/setup/downloader/imloader.cab
O16 - DPF: {BAC01377-73DD-4796-854D-2A8997E3D68A} (Yahoo! Photos Easy Upload Tool Class) - http://us.dl1.yimg.com/download.yahoo.com/dl/installs/ydropper/ydropper1_2us.cab
O16 - DPF: Yahoo! Chat - http://us.chat1.yimg.com/us.yimg.com/i/chat/applet/c381/chat.cab
 

Tommyman78

Thread Starter
Joined
Sep 11, 2003
Messages
29
I just Don't get it, HOW the HECK did it RE-INSTALL?
I really hope it can be fixed, and you guys have helped me pleny of times before.. I think you can help me now.. :)

Alrighty, I gotta go to bed now, see you guys tommorrow! :) Hope It can be solved, I have to relax from this problem..

I did a bunch of things just now:

Adaware
RegCleanup
SpyBot:Search and Destroy
Deleted ALL Cookies..
Deleted ALL Temporary Internet Files..
I made sure HiJackthis was clean..
Last, but not least, I did CWShredder.. :)

All those things MAY have helped but I cannot guarantee :(

I hope I can get this solved ASAP, But It's no biggie to keep repeating the steps above until it CAN be fixed..

I am positive you guys can help me fix this.. :D
 

Tommyman78

Thread Starter
Joined
Sep 11, 2003
Messages
29
I have no clue what to do!?!
I need some help here guys!...
Anything I need to remove from registry?
 

Tommyman78

Thread Starter
Joined
Sep 11, 2003
Messages
29
Ok, its been 3 days, since I last posted.. I went to ComputerCops.biz, and they are fixing the problem perfectly! (y)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top