1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Accidentally Uninstall

Discussion in 'Windows 8' started by Xanatos, Dec 30, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Xanatos

    Xanatos Thread Starter

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    25
    Accidentally Uninstalled something in Win8.
    >Was uninstalling something then hit okay. Then mouse decided to triple click, even though I clicked once.

    Win8 is no longer recognizing my optical drive.
    >Device Manager shows the optical drive but has a yellow sign with an exclamation mark on it.
    >Another exclamation mark is shown on "Other Devices" called "Unknown Device"
    >Detail on the "Unknown Device" shows "Device ACPI\INT33A0"

    Using Win8 refresh software, Win8 recognized the missing files and asked for the installation disc.
    >Used an external optical drive to try to refresh Win8.
    >Unable to work as well.
    >Also has a yellow sign with an exclamation mark come up on it.

    Under "Uninstall or Change a Program" it shows:
    >Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - X86 *.*.*****.**
    Microsoft Visual C++ 2010 x64 Redistributable - **.*.*****
    Microsoft Visual C++ 2010 x86 Redistributable - **.*.*****
    >Not sure what is missing, but assuming it was something similar to one of these.

    Unable to refresh Win8 without the installation disc, computer is unable to use the optical drive, not sure what to do.
    >Please Help!
     
  2. Xanatos

    Xanatos Thread Starter

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    25
    Maybe it was "Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x64)," would dl it and installing work?
     
  3. Xanatos

    Xanatos Thread Starter

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    25
    Tried it, didn't seem to work.
     
  4. Xanatos

    Xanatos Thread Starter

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    25
    System restore seems to did the trick. But I'm still getting an unknown device warning.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1082994

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice