1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Activex Problem

Discussion in 'Windows XP' started by jramstead, Jul 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jramstead

    jramstead Thread Starter

    Joined:
    May 23, 2004
    Messages:
    56
    On a website I frequent once in awhile I'll click on a thread in a forum with an attatchment and the popup from microsoft comes up click to use activex on this forum. When I click ok
    I get the error message then it says send, don't send , debug, if I hit anyof them it takes me back to the desktop . I downloaded the activex patch for windows xp with sp2.
    Any ideas. A lot of these threads on this forum have attatchments and I don't have any problem. It is a chainsaw forum called arborist.com
    Thanks John:confused:
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Activex Problem
  1. Tip1721
    Replies:
    1
    Views:
    312
  2. hurdvialjm
    Replies:
    7
    Views:
    463
  3. gjcdigartntch
    Replies:
    41
    Views:
    1,789
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/487005

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice