1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

ActiveX Warning Keeps Popping Up

Discussion in 'Web & Email' started by pantherguy, Aug 22, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. pantherguy

    pantherguy Thread Starter

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    59
    We have 2 PCs that keep getting the following popup:

    Windows Security Warning
    An ActiveX control on this page might be unsafe to interact with other parts of the page. Do you want to allow this transaction?


    They have the options of Yes and No, but hitting either one usually just brings the popup back. There are times they're not even in IE when it pops up. I've looked in there settings of IE but nothing looks out of the ordianry. All of our PCs should have the same settings, yet it's only effecting 2. Any thoughts?
     
  2. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,062
    You did check under the Security tab, right?

    Internet Options > Security > Internet

    Is Download signed ActiveX controls set to Prompt?
     
  3. pantherguy

    pantherguy Thread Starter

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    59
    Yes, it's set to prompt. That's how it is on PCs that aren't getting the popup as well.
     
  4. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,062
    What about the other ActiveX control settings in the list? Are they the same on all computers?
     
  5. pantherguy

    pantherguy Thread Starter

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    59
    Yes, they're all the same. We don't make any changes to the settings, other than adding sites to the trusted sites list.
     
  6. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,062
  7. pantherguy

    pantherguy Thread Starter

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    59
    Yeah, I had reset it back to the default settings but didn't see a change.
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1013806