Adding a second hard drive but can't see it.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Spudboy

Thread Starter
Joined
Sep 2, 2003
Messages
5
I've added a second hard drive on my XP Home machine. I set the jumper to slave. I't was recognized at startup. It is showing up twice on my device manager. It says it is working properly but I don't see it when I look for it with Explorer.

Any hints on how I find it so I can format it?
 
Joined
Mar 12, 2002
Messages
5,520
Howdy Spudboy...

Right click on My Computer - Manage - Disk Management - right click on the drive in question, choose Partition, then right click and choose Format...
 
Joined
Jul 29, 2002
Messages
350
Stupid question but did you also set the Primary HD to Master?

Sorry didn't read your post all the way...just forget my comment.:rolleyes:
 

Squashman

Trusted Advisor
Joined
Apr 4, 2003
Messages
19,786
Welcome to the forums Spudboy. Just a small FYI....Try not to post the same question in two different forum categories.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top