Adobe Photo Deluxe and Active-Share

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Meh18

Thread Starter
Joined
Apr 10, 2001
Messages
21
I'm operating Windows XP. I have the photo program Adobe Photo Deluxe and Active-Share. When I select Active-Share I get the message "component LTOCX10N.OCX not correctly registered, file missing or invalid" run error 399. What can I do to correct this? Many thanks for any help you can give.
 
Joined
Jun 19, 2003
Messages
303
Unfortunately Meh18 you will find that Adobe no longer supports their ActiveShare program. That includes the download for the patch.
I put the ActiveShare program in my archive files some time back and I tried to locate the patch for the LTOCX10N.OCX error so that I could have a copy of it in case I ever needed it, and I had no success in finding a download for it.

If you are successful in downloading the patch or even locating the patch please let me know.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top