Adobe Premiere

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

HonestDon19

Thread Starter
Joined
Nov 11, 2001
Messages
70
help. i just installed windows XP. when i run adobe premiere everthing works fine except for exporting the clips. when exported all i get is sound, no video. aaahhhhhhhhhhh
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
Hiya

Whilst I'm searching, can you tell me your video card?

Control Panel | System. Device Manager. Under Display, expand the + and tell me its name. Also, is there a yellow !

Regards

eddie
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298

HonestDon19

Thread Starter
Joined
Nov 11, 2001
Messages
70
well iam running adobe premiere 6.0 and have a 'all in wonder radeon AGP.' there is no yellow ! does that help?
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
Okay

Its good that you don't have any yellow !'s as tat would mean a conflict.
Have a look at the first and third links that I have given. The first is the patch for the actual program and the second is a patch for XP.........Ah, maybe not. The last one for the link that you have to go to inside is the good old Page Not Found :p

Ignore that one and try the first one. If that dosen't work, we'll look at your video card that you have posted.

Regards

eddie
 

HonestDon19

Thread Starter
Joined
Nov 11, 2001
Messages
70
so i need to have my adobe premiere registered in order for the plug in to work????? b/c mine is not registered
 

HonestDon19

Thread Starter
Joined
Nov 11, 2001
Messages
70
well downloading is the easy part. so i DLed the update and went to run it and it says it can't complete the update. weird.
 

HonestDon19

Thread Starter
Joined
Nov 11, 2001
Messages
70
ya i went to that site.

Note
If you have previously installed any updates to Premiere 6.0 (including the 6.01 beta update), then you should reinstall Premiere 6.0 from the CD in you product box, before running this 6.01 update

well i haven't installed any kind of updates. the 6.01 won't even install. and i don't have the cd so i guess iam out of luck.
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
hang on, did you download the free trial version? If so, that may be why you cannot install the patch. If its not the free version, where did you get it from?

Regards

eddie
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
Well, if its the trial version, it may not allow upgrades.

How long ago did you download it? Some programs, when they reach their time limit, cease to work on certain things. Some its saving, yours could be Audio. Mind, you will hopefully be getting the updated drivers soon, so it may help.

Regards

eddie
 

HonestDon19

Thread Starter
Joined
Nov 11, 2001
Messages
70
i Downloaded it about 4 months ago. all this is a very big headache. i wish it all just worked
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
Okay

You saud that you downlaoded it 4 months ago. Did it work when you first installed it, and if so, was it only when you upgraded to XP did it cease to function?

eddie
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top