ADSL disconnects while uploading

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

save58

Thread Starter
Joined
Dec 24, 2012
Messages
1
Hi!

I've been experiencing a problem while trying to upload files. Every time I upload a file larger than a couple of megabytes, my connection will die.
The details of my system are:

Windows XP SP3
DSL connection
NVIDIA nForce Networking Controller
Speedstream 5360 modem


I have tried uploading through ftp and posting to sites such as gigasize.com and I get the same result.
I have tried both connecting my computer directly with a cable to the modem, and through a Linksys router. The problem happens in both cases. When I'm connected directly, Windows opens a dialog saying te connection is lost and giving the option to "redial". When connected through the router, the connection just dies for a few moments during which I cannot browse, then comes back after the router reconnects.
My network card driver is version 67.8.9 but I also tried rolling back to 67.6.4 without any luck.
I have also tried connecting through the same router with a different computer, this one running Linux Mint 13, and the problem does not occur.

Any help on this would be greatly appreciated.


Dutch
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top