advent input problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

scooper100

Thread Starter
Joined
Nov 7, 2011
Messages
1
I have a laptop Advent 40675, and it appears to have lost all input functions. Turning the computer on works fine, but neither mouse or keyboard functions. The laptop loads to Windows XP login screen, but again, neither the mouse or keyboard functions. I have tried plugging in a USB keyboard and mouse and still nothing. I can not enter the bios, nor will any function key work to allow me access to other menus. Even with the USB keyboard in, I still cannot gain access to the bios or anything. I have tried resitting the ribbon cables for both the onboard mouse and keyboard. I have attempted to do what various other people have suggested. but seem to come up with nothing.I can get it to boot up to SAFE MODE but cannot click on USER or ADMINISTRATOR as nothing works.
when I press F2 at start up i can move the cursor around with mouse pad but it stops working when windows boots up ???????:mad:....the only buttons that work when windows start are the FN blue buttons, very odd
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top