1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

After ADSL modem/router soft-boot some sites don't open

Discussion in 'Networking' started by abeer_d, Sep 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. abeer_d

    abeer_d Thread Starter

    Joined:
    Aug 29, 2002
    Messages:
    141
    Hi,
    When I soft-boot my UTStarcom UT 300 R2U modem/router, some sites open fine and others don't. Some others take terribly long to open. Then when I hard-boot it they all open fine. Is this an issue with its software (firmware) or hardware?
     
  2. wacor

    wacor Banned

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Messages:
    27,340
    you could check with their website to see if they have a firmware update
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/497661

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice