After Virus problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Thomas 318

Thread Starter
Joined
Dec 15, 2001
Messages
5
Okay: I am still having problems. They seem to be compounding on me. I have an HP pavilion. Running W98, McaFee VSC6+ with weekly updating. Yesterday I ran scandisk and defrag. Updated VSC and have no viruses. Unfortunately I can not find my W98 cd. After getting everything back together I reset my internet connection ect. I am using IE5 as my browser. I log on using my username and password. I check the box that says save pasword and connect auto. The next time that I log on the net the username is saved but the password is not and the two afore mentioned boxes are not either. I also get the windows password prompt which states that if no password is entered I will not be asked for one in the future. Although I do not enter a W98 pasword I still get the prompt in the future.

Helkp me.
 
Joined
Dec 19, 2001
Messages
149
A word of advice. If you want to have
your browser automaticly connect to
the internet, you need to have the
windows logon name and password.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top