After XP upgrade from ME: Netscape works, IE does not, itunes does not. HELP!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

batonkatonk

Thread Starter
Joined
Sep 1, 2004
Messages
2
Hello,

I just upgraded from ME to XP, and I am trying to configure the system on the network. I apparently am connected to the internet, because Netscape is succesfully allowing me to surf the web. Explorer, however, is not able to connect. itunes also can't connect.

I don't know where to begin in terms of being able to diagnose this problem. I picked up an ipod and upgraded to XP and added a USB2 card, so not being able to use itunes is problematic.

If anybody can direct me how to figure out how to get IE and itunes working, please let me know.

Thanks in advance.
B
 
Joined
Nov 19, 2003
Messages
1,245
Here is a good start:

1) Delete cookies, history and temp files
2) If you not behind a proxy, then make sure that nothing is selected under Tools, Internet Option, Connections,Lan Settings
3) Launch IE and enter 216.109.117.73 in the address bar and press enter
(it should display www.yahoo.com)
4) Disable firewall and test
5) Test in safe mode with networking

post results
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top