agp4x is running in 2x mode

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Crylynx

Thread Starter
Joined
Jan 10, 2003
Messages
105
I have a asus tuv4x motherboard with agp 2x/4x capable. Also a aopen gforce2mx which is 4x capable. But under display settings it says it's only running in 2x. Could the problem be that my motherboard has a lable and tab in the 20pin bay. Do I need two remove this for it to run in 4x?
Sure hope you can help.
Thanks
Crylynx:rolleyes:
 
Joined
Aug 11, 2001
Messages
2,872
Hi Crylynx, Welcome to TSg !!
What OS are you running?
Reboot and hit either delete, F2 while booting to get into BIOS. When you are in look in integrated peripherials or similar for agp setup. Look for an option to set at 2x or 4x. Set it at 4x. Escape then hit F10 to save changes
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top