AIM keeps telling me "Connection Lost"

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ITgirl45

Thread Starter
Joined
Mar 31, 2008
Messages
12
This has been happening for weeks now and is driving me crazy. Every time I log into AIM after loosing internet connection for maybe a minute, it goes through connecting and transferring then says to me "connection lost". I have internet when I attempt this and have even tried unintalling and reinstalling AIM. I need the latest version for video conferencing, which is required for my work. I am running on Vista as well, but have only had it for a while so I don't know much about it just yet.

Can anyone help?

Thanks!
 

ITgirl45

Thread Starter
Joined
Mar 31, 2008
Messages
12
I have also tried restarting and waiting HOURS to try again.

Please, can someone help??
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top