1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

AMD graphics installation error.

Discussion in 'All Other Software' started by mackers3764, Apr 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. mackers3764

    mackers3764 Thread Starter

    Joined:
    Apr 15, 2012
    Messages:
    4
    Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
    OS Version: Microsoft Windows 7 Home Premium, Service Pack 1, 64 bit
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz, Intel64 Family 6 Model 42 Stepping 7
    Processor Count: 8
    RAM: 8139 Mb
    Graphics Card: Mobile Intel(R) HD Graphics, -250 Mb
    Hard Drives: C: Total - 700800 MB, Free - 514891 MB; D: Total - 14299 MB, Free - 1595 MB; F: Total - 98 MB, Free - 84 MB;
    Motherboard: Hewlett-Packard, 3388
    Antivirus: Norton Internet Security, Disabled

    Hello, I have recently uninstalled my graphics drivers successfully trying to fix an error with switch able graphics. I proceeded to download the correct driver for installation, the file opened to the AMD driver autodetect window. When clicking 'download now' I received an error HTTP 416. The driver will not download any further and I am unsure of which actions to take. Radeon 6770M graphics card.

    Any advice would be greatly appreciated, thanks.
     
  2. leroys1000

    leroys1000 Banned

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    6,319
  3. mackers3764

    mackers3764 Thread Starter

    Joined:
    Apr 15, 2012
    Messages:
    4
    Once downloaded to desktop and I try run the application file, it says that my software/hardware is incompatible, 'the version of your graphics adapter is not supported. I just updated my graphics drivers under device manager, and I downloaded the correct file, and have also tried auto detect.
     
  4. Elvandil

    Elvandil

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    51,988
    According to the data posted, you have Intel graphics, not AMD.
     
  5. mackers3764

    mackers3764 Thread Starter

    Joined:
    Apr 15, 2012
    Messages:
    4
    It didn't recognise the graphics card without the drivers so it's not in those specs.
     
  6. Elvandil

    Elvandil

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    51,988
    Are you trying to use 2 graphics cards? If not, you need to disable the Intel graphics. If your other card does not appear in Device Manager, you will not be able to install its drivers.
     
  7. mackers3764

    mackers3764 Thread Starter

    Joined:
    Apr 15, 2012
    Messages:
    4
    I just disabled the Intel graphics, in device manager when I go under properties of the radeon graphics card i get this error message: Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
     
  8. Elvandil

    Elvandil

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    51,988
    There may be a setting in BIOS for disabling the onboard graphics.
     
  9. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1049525