AMD Processor

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ManicWaycool

Thread Starter
Joined
Sep 21, 2003
Messages
6
I have an AMD Athlon 2100+ Processor; however when I installed it, it comes up as a 1500+. The clock speed is set to 100 and when I set it to 133 it comes up as a 2100+, but my PC gets too hot and goes out. Is there any way to get my processor to work properly without frying my motherboard?
 
Joined
May 20, 2003
Messages
116
if you have the FSB speed jumper set correctly, and your bios setting correct, and your board supports the processor there should be no problem.

What speed RAM you using?
What motherboard to you have?

without knowing more specific information all i can suggest is a better CPU and case fan.
 
Joined
Feb 23, 2003
Messages
16,274
Is the thermal paste present on the processor and is the heatsink properly mounted ?
 
Joined
Feb 24, 2002
Messages
1,629
Improper installation of CPU... check to make sure the HSF (heat sink fan) in snug and evenly leveled with the CPU - is it on backwards? Does its fan work?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top