AMI Bios

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mtbird

Thread Starter
Joined
Dec 10, 2001
Messages
3,687
Hey Everyone !
Maybe someone here could give me some info on AMI Bios. I recently build a new puter with a K7S5A motherboard. I am getting a one beep at power on. Thought this was normal, cause all other ones that I have used did the same thing. Loaded my O/S and get more errors than a dog with fleas !
Researched AMI's site and they are saying (or I take it to mean) that there should be NO beeps. So, my question is, which would it be one or none ??
I'm thinking my errors are memory related. Changed out sticks, but to no avail.
Thanks for any info !
MTBIRD
 
Joined
Jan 5, 2002
Messages
4
I WAS AT PCGUIDE.COM TO LOOK FOR BIOS INFORMATION. CAME ACROSS SOME GREAT INFORMATION ON EVERYTHING FOR THAT SOFTWARE. THE BEEPS ARE SIGNS FOR THE MAIN SET UP. THEY ALL MEAN SOMETHING. TRY GOING THERE!!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top